Влада повинна піти геть!

29 листопада 2013, 15:54
Власник сторінки
полІтолог
0
291

Заява ВГО Коаліція Учасників Помаранчевої Революції

Заява

ВГО Коаліція Учасників Помаранчевої Революції

Зараз не місце і не час задовольняти якісь власні амбіції, не той час, щоб сваритися та з’ясовувати стосунки. 

Ми вважаємо, що ця влада остаточно втратила не тільки кредит довіри народу, але і будь-який сором. Та влада, котра прикриваючись балачками про національні інтереси, грабує свою країну, узурпує вибір свого народу та право жити в європейський державі – ПОВИНА ПІТИ ГЕТЬ! – це зрозуміло, але яким чином це можливо, якщо ці кровосісі так міцно присмокталися до крісел в своїх кабінетах? Відповідь проста – можливо, саме зараз доля дає нам цю можливість: змінити країну, саме зараз поки на вулицях панує єдність, патріотизм та гордість за те, що ми - Українці!

Саме зараз, коли влади розгублена, коли за подіями в Україні спостерігає весь цивілізований світ, коли більшість наших громадян як тут, так і за кордоном очікують від нас рішучих дій, давайте разом вкажемо цім виродкам на двері.

Ми закликаємо усіх небайдужих, усіх хто відчуває себе ошуканими та пригніченим в своєму власному домі, кому набридли вже брудні маніпуляції і брехня нашого Гаранта, та Уряду, вийти на вулиці своїх міст та дати жорстку відсіч команді проФФесіоналів. У нас єдина мета та єдиний ворог, треба консолідуватися навколо нашої спільної мети та докласти усіх зусиль, щоб одного ранку ми прокинулись в європейський країні!

Ми не звертаємося зараз до тих людей, які приїхали на Май-данс, до тих, хто працює на власний імідж, або використовує ситуацію з метою додаткового заробітку - ми звертаємося до однодумців, яким не байдужа доля України.

Наша жорстка позиція полягає в наступному:  за результатами Вільнюського саміту ми остаточно переконалися в тому що в.о. Президента України, Уряд України, нехтуючи законодавством України, нормами моралі, прикриваючи свої злочинні дії розмовами про національні інтереси, ведуть жорстку, антинародну політику.

Хами повинні піти геть!

Досить співати мантри про «неполітичність» акції!!! Неможливо вийти на Майдан та залишитись поза політикою – якщо ти вийшов, ти вже в політиці! Враховуючи ситуацію, яка склалась в наший державі за останні 3 роки, ми не повинні дати Януковичу жодного шансу перемогти на виборах 2015. Перший крок слід робити вже зараз, риторику Майдану треба змінювати!

Ми закликаємо усіх громадян України підтримати акцію громадської непокори - Гарант повинен піти! Хама у відставку!

Єднаймося! Давайте разом приберемо це гуталінове лайно з вулиць нашого спільного європейського дому!

Закликаємо усіх небайдужих взяти участь в процесі підготовки та реалізації плану подальших дій.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.