Надзвичайний стан в Україні викликаний безвідповідальністю Президента

27 листопада 2013, 10:17
Власник сторінки
Політик, законотворець.
0
286

Голова Ради міністрів Автономної Республіки Крим Анатолій Могильов відправив до Києва підрозділ спецпризначення внутрішніх військ МВС України "Тигр".


Голова Ради міністрів Автономної Республіки Крим Анатолій Могильов відправив до Києва підрозділ спецпризначення внутрішніх військ МВС України "Тигр".

"Тигр" відрізняється від інших підрозділів внутрішніх військ МВС своєю жорстокістю та проросійськими настроями. В зв'язку із цим необхідно мобілізувати боєздатний актив з метою створення народної армії , яка в свою чергу захищатиме мирних учасників Євро майдану у Києві.

Впершу чергу мобілізуватися мають патріоти , які служили в національній гвардії України та українська армія. Спільно з народом України , вони повинні перезавантажити всі гілки влади.

Відсутність здатності Президентом і урядом мирним шляхом вирішити проблему дестабілізації в державі змушує українців безпосередньо здійснити владу в Україні , що відповідає п'ятій статті Конституції України.

Коли влада використовує проти мирних громадян внутрішні війська, змінюючи конституційний лад України шляхом насильства, є ознаками надзвичайного стану в Україні.

Метою введення надзвичайного стану є якнайшвидша нормалізація обстановки, відновлення конституційних прав і свобод громадян, а також прав юридичних осіб, нормального функціонування конституційних органів влади, органів місцевого і регіонального самоврядування та інших інститутів громадянського суспільства.

Численні порушення Конституції України Президентом та високопосадовцями уряду, які суперечать інтересам українського народу є підставою притягнення зазначених осіб до кримінальної відповідальності за ознаками національної зради.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.