Янукович відмовився від Угоди з ЄС через… Крюківський вганобудівельний завод

25 листопада 2013, 20:32
Власник сторінки
журналіст
0
184

Принаймні такою є логіка провладного журналіста В’ячеслава Піховшека.

Принаймні такою є логіка провладного журналіста В’ячеслава Піховшека, який неодноразово згадував як приклад у «Часі. Підсумках дня» на 5-ому каналі назву цього підприємства, захищаючи рішення президента відмовитися від євроінтеграції. Мовляв, робітники залишаться без роботи, бо в разі укладання Угоди про Асоціацію з ЄС Росія відмовиться від їхньої продукції, а більше вона нікому не потрібна.

При цьому, Піховшек ніяк не відповів на контраргумент депутата ВР Олександра Мирного зі «Свободи», чому ж уряд, якщо він так піклується про вітчизняного виробника, купляв корейські «Хюндаї», а не Крюківські? Це по-перше, а по-друге, за Піховшеком виходить, що Україну не пустили до Європи лише через те, що хтось виробляє "корито", яке нікому, окрім як в Росії не потрібно.

І через таке і подібні їм "корита" вся Україна має забути про цивілізаційні цінності та економічний прогрес, яке несе Європейській світ?! «Это какой-то позор», - спала на згадку відома цитата з «Собачого серця».

"Мы к вам, Виктор Федорович, по поводу Евроинтеграции... Рабочие Крюковского вагоностроителнього интересуются, нельзя ли повременить?"

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.