Мер Тернополя закликає усіх зібратись на майдані

22 листопада 2013, 15:11
Власник сторінки
0
330
Мер Тернополя закликає усіх зібратись на майдані

У п’ятницю 22 листопада міський голова Тернополя Сергій Надал підписав розпорядження про скликання позачергової сесії міської ради

У п’ятницю 22 листопада міський голова Тернополя Сергій Надал підписав розпорядження № 433, у якому йдеться:

Відповідно до частин   четвертої  та дев’ятої  статті 46 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Регламенту Тернопільської міської ради:
1. Скликати позачергову сорокову сесію міської ради 24 листопада 2013року о 12 годині на Театральному майдані міста Тернополя.
2.На розгляд сесії міської ради винести питання «Про звернення Тернопільської міської ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо незмінності євроінтеграційного курсу України».

    “Ми всі разом повинні дотиснути Януковича та уряд, щоб угода про асоціацію була підписана. Я запрошую усіх небайдужих тернополян зібратись 24 листопада о 12.00 на Театральному майдані на позачергову сесію міської ради. Ми повинні разом, усією громадою, відстояти своє право жити у європейській Україні!” – прокоментував міський голова Сергій Надал.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.