Що сказав міський голова Тернополя про Євромайдан

22 листопада 2013, 14:34
Власник сторінки
0
206
Що сказав міський голова Тернополя про Євромайдан

“Ми маємо всіма методами, в тому числі громадським спротивом, дотиснути і змусити Януковича зробити все, щоб підписати угоду про асоціацію.” – Сергій Надал

    Під час щотижневого радіоефіру з міським головою на УХ-радіо ведуча запитала Сергія Надала, чи вважає він, що двері в Європу зачинені остаточно і чи підтримує особисто міський голова акції на зразок Євромайдану, на що очільник міста відповів: “По-перше, саміт Східного партнерства відбудеться в Вільнюсі 28-29 листопада. Я все-таки вірю, що, не дивлячись на демарш Уряду та парламентської більшості, відбувається складний переговорний процес між Німеччиною, США, Росією. Не виключаю, що ведеться цілий ряд таємних переговорів, за спиною ЗМІ і офіційних делегацій. Залишаюсь оптимістом, хоча тривога залишається. Громадяни мають право і будуть вдаватись до акцій протесту, громадського тиску, збирати майдани. Я серцем і душею з цими активними людьми. Тернопіль, я сподіваюсь, продемонструє підтримку. Ми маємо всіма методами, в тому числі громадським спротивом, дотиснути і змусити Януковича зробити все, щоб підписати угоду про асоціацію.”
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.