Україна – Світовий бордель?

12 лютого 2011, 17:17
Власник сторінки
економіст, міжнародні відносини
0
942

З чим асоціюється Україна?

Як і будь-яка інша країна – своїми символами – гербом і прапором; традиційними звичаями – вишиванкою, шароварами, галунками; національними стравами – борщем, варениками, салом; певними досягненнями у спорті; а ще - бідністю та корупцією. Але останнім часом про Україну говорять, як про країну дешевого сексу. 

Приєднатися до такої своєрідної реклами України вирішив і наш президент, перебуваючи на економічному форумі у швейцарському Давосі. Звісно, теперішнє керівництво країни не може похвалитися стабільним законодавством, сприятливою інвестиційною політикою, позитивними досягненнями у боротьбі з бідністю та корупцією, розширенням демократичних прав та свобод громадян – усім на що звертає увагу інвестор будь-якої розвиненої країни. Проте, президент, мовби натякає міжнародному співтовариству, що те все, дурниці – ви приїжджайте до України, скоро весна і почнуть роздягатися українські жінки. Це побачити – чудово! Але ж звісно, що іноземці захочуть не тільки подивитися, а й скористатися доступністю українських жінок. Отримавши дешевий секс, такий іноземний турист поїде у свою Італію, Німеччину, Великобританію і розповість про свої пригоди в Україні своїм друзям. Таким чином, кількість тих, хто захоче побачити роздягнених українських жінок буде зростати у геометричній прогресії. З економічної точки зору, держава отримає прибутки, адже кожен турист привезе з собою хоч якусь інвестицію.

З легкої руки президента, ганебна слава України докотилася вже навіть до іншого кінця світу – до Нової Зеландії. Нещодавно одна з радіо станцій цієї країни оголосила конкурс, переможець якого отримає можливість безкоштовно поїхати до України та вибрати собі тут дружину. Можна констатувати, що на одного новозеландського секс туриста в Україні стане більше. Не зовсім зрозумілою є позиція офіційного Києва в особі Міністерства закордонних справ України, надзвичайного і повноважного посла України в Австралії і в Новій Зеландії (за сумісництвом) в ситуації коли "українська жінка розглядається як кусок м'яса".

Такі речі відбуваються в надзвичайно бідній країні, країні де жінки часто змушені продавати своє тіло, щоб більш-менш пристойно жити. В країні де проституція офіційно заборонена. Хоча, за різними джерелами прибутки від секс послуг складають близько 500 мільйонів євро щорічно. І звичайно органи, що представляють владу, мають до цих прибутків безпосереднє відношення, від ментів до депутатів – олігархів.

Адже саме через шалену бідність українки змушені шукати принців з-за кордону. Чомусь не віриться, коли молода симпатична дівчина говорить про КОХАННЯ до діда іноземця – мільонера. Думається, що будь-яка нормальна дівчина із задоволенням лягла б у ліжко з молодим підтягнутим хлопцем. Для прикладу, розповіді про кохання Олександри Ніколаєнко до діда-мільонера і тепле ставлення Наталії Розинської до діда-барона розраховані на ідіотів. Адже, зрозуміло, що дівчаток цікавлять лише гроші, а то пусте, що треба лягати в ліжко з дідом. Якщо я не правий, то де ж ті історії про палке кохання до бідняків?

Згадані висловлювання Януковича в Давосі викликають осуд будь-якого розсудливого українця, європейської спільноти. Тим більше, в час коли Україна є лідером захворюваності СНІДом в Європі.

От і виходить, що замість того, щоб комплексно вирішувати порушені проблеми, можновладці нам розповідають про своєрідний президентський "юмор". Держава повинна створити умови, щоб людина могла у власній країні нормально працювати і чесно заробляти собі на життя, щоб чоловіки могли забезпечити свою сім'ю.

Але, про це мабуть говорити не варто, влада і народ живуть на різних планетах. А про моральність говорити не приходиться …  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: секс
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.