Давайте не будем про мову «языками» плескати!(оновлено)

12 лютого 2011, 17:26
Власник сторінки
народний адвокат, правозахисник
0
637

Переконаний, що цю пісню вони співатимуть вічно. Бо досить лише ввести російську мову як другу державну і вони одразу стануть нікому не потрібні. Бо для російськомовних українців нічого не зміниться в соціальному плані, як і для решти українців.

Для відступу наведу приклад з нещодавного перебування у Буковелі – гірськолижному курорті в Яремчі (для тих хто не знає – Івано-Франківська (бандерівська) область, Карпати). У час курортного сезону - майже повсюди російська мова у спілкуванні. Ба, більше того, самих москвичів і «данєцких» там тьма-тьмуща. З них ніхто на мові не говорить. Навпаки, блатний російський мат, в перемішку з «муркою». Їх усі розуміють, вони взагалі не відчувають дискомфорту чи мовного нерозуміння… То в чому річ? Що ще потрібно російськомовним українцям від імені яких ніби-то виступають усі ті комуношизіки? Що може змінитися для російськомовних, якщо російська мова стане другою державною?. А ніщо! Від цього для російськомовних українців нічого не зміниться. Ні зарплату їм більшу не дадуть, ні ціни в магазинах не зменшать. Вся ця істерія – це такий собі «леденец», який усі ці «борцы за права русскоязычных» дають смоктати «русскоговорящим» українцям, зомбуючи їх «сказками русского мира» уже більше 20-ти років. І сидять їм на шиї, сосуть їхню кров і позбавляють таким чином державу, хай навіть двомовну, нормального європейського розвитку. Переконаний, що цю пісню вони співатимуть вічно. Бо досить лише ввести російську мову як другу державну і вони одразу стануть нікому не потрібні. Бо для російськомовних українців нічого не зміниться в соціальному плані, як і для решти українців. Тому, шановні комуноідіоти, перестаньте про мову «языками» плескати!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.