Посольство Боже в МЗС

29 березня 2011, 10:21
Власник сторінки
0
1114

Про те, як це було....

Київ, 29.03.2011 

Хоча про це вже і написала, в якості новини, «Українська правда», я не буду зраджувати традиціям і напишу власну публікацію – більш детальну і точну. 

Отож, 28 березня 2011 року відбулись перші збори Громадської ради при Міністерстві закордонних справ України. Прийшов я заздалегідь, коли актова зала, в якій мало проходити засідання, була ще майже пустою. На той час, місце за столом, у президії, вже захопив Олександр Корман –  пастор «Посольства Божого», якого на установчих зборах було обрано головуючим. По праву руку від нього сидів директор Департаменту політики та безпеки МЗС Александрович Олександр Ярославович. 

Через те, що робоча група не проінформувала про збори всіх членів Громадської ради, то з правом вирішального голосу зареєструвалось лише 100 осіб (це з 165 загального складу!). 

Коли розпочалось засідання, один з членів Ради підійшов до мікрофону і попросив Кормана покинути президію, оскільки його ніхто туди не делегував. На що він почав заперечувати, несучи маячню про те, що в нас продовжуються установчі збори, а на них він був вже обраний головуючим. Суперечки продовжувались майже годину, та Корман президію не покидав, на що зал зірвався вигуками «Ганьба Корману!». Після цього, ініціативу перехопив співробітник МЗС Александрович Олександр і запропонував обрати головуючого на зборах. З чотирьох кандидатів більш за всіх набрали Тищенко Юлія (43 голоси) та Корман Олександр (52 голоси). Коли один з кандидатів запропонував віддати свої голоси на рахунок Тищенко, а один з членів провести другий тур голосування, вся паства Кормана підняла галас, а директор Департаменту політики та безпеки Міністерства закордонних справ України  Александрович Олександр Ярославович проголосив Кормана головуючим на засіданні. 

В знак протесту проти цього свавілля і порушення процедури проведення зборів, майже половина присутніх покинула залу засідання, після чого збори стали не легітимними за відсутності кворуму (для кількісного складу Громадської ради в 165 чол., кворум – 83 особи). 

photo9224422_236829727 

Як повідомляють члени Ради, що лишились на засіданні, в напівпустій залі було не легітимно обрано Головою Громадської ради Олександра Кормана – вся паства дружньо за нього проголосувала.  Після цього, мабуть розуміючи всю безглуздість того, що відбувається, збори вирішили закінчити засідання і не розглядати інші питання, через свою нелегітимність за відсутності кворуму. 

Дивлячись на все це в мене постає питання. Міністр закордонних справ пан Грищенко вже про все домовився зі старшим пастором «Посольства Божого» Сандеєм Аделаджою, чи це просто так співпало, що співробітники МЗС сприяють просуванню кандидата від секти?  
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Посольство Божье,сандей аделаджа,суспільство,рейдер,МЗС,Грищенко,громадськість,міністр,Богданович Андрей Яковлевич,Богданович,свавілля,громадська рада,рейдери,бєспрєдєл,Міністерство закордонних справ України,міністерство,Посольство Боже,ініціативна громада,Корман Олександр Анатолійович,Корман Александр Анатолиевич,Александрович Олександр Ярославович
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.