Звернення

14 квітня 2011, 19:27
Власник сторінки
Депутат Київської міської ради. Економіст
0
470

Запрошую всіх небайдужих киян, колег-депутатів Київради 16 квітня (початок о 9.00) прийняти участь у суботнику, який відбудеться по вул. Малишко, біля метро Дарниця.

Ми маємо спільними зусиллями ліквідувати  наслідки масштабного варварського знищення зелених насаджень навколо метро «Дарниця» в Києві, що відбулись взимку минулого року через незаконні дії ТОВ «Проектна компанія «ЯРУС».

Дана ініціатива була запропоновано мною ще на сесії Київради 31 березня 2011 року і підтримана та взята на контроль Головою КМДА Олександром Поповим.  Під час суботнику планується прибирання території, насадження дерев при безпосередній допомозі та  участі Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації та КП «Київзеленбуду».

Нагадаю, що в листопаді 2008 року ТОВ «Проектна компанія «ЯРУС» була надана земельна ділянка для накриття відкритої частини лінії метрополітену.. Однак, дана фірма в січні 2010 року почала незаконно  вирубувати сквер, який знаходиться на протилежній стороні від лінії метрополітену, а між ними вісім рядів автомобільного руху. Таким чином було знищено майже півтора гектара зелених насаджень і понад 250 дерев переважно соснових порід, в тому числі і 70-и та 100-а річних. Наразі незаконні дії припинені, але державі було завдано шкоди в розмірі 74 тис. грн., а місто лишилося столітніх сосен, які прикрашали Броварський проспект.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: субботник,метро Дарница,суботник,Овраменко,вырубка зеленых насаждений,застройка на метро Дарница,вирубка зелених,насаджень,забудова на метро Дарниця
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.