Міф на тему: Всі бізнесмени-українофоби

24 квітня 2011, 08:36
Власник сторінки
Інженер електрозв'язку, громадський діяч
0
539

Цей міф дуже поширений серед патріотичних українців.Поскільки в сьогочасній Україні бізнес зрісся з владою, то робляться висновки, що бізнесова влада будує "не ту" Україну. Чи дійсно це так ?

                            
Спостереження, об"єктивна логіка не підтверджують цього висновку.Люди бізнесу "страждають" на той самий менталітет, на те ж світосприйняття, що і решта суспільства. Адже вони складають його частину. Це стосується і владної вертикалі.При цьому треба врахувати, що як в українському суспільстві доля "свідомих" складає  не більше 40%, так і серед "успішних" людей зберігаються ті ж пропорції.Поскільки останні становлять дуже незначну частину ( ~4% ) всього населення, то зустріти "успішну" людину, яка любить Україну "до глибини своєї кишені" ( за виразом Є. Чикаленка ) є проблематично.Проте це не дає нам підстав підозрювати всіх бізнесменів в українофобстві.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.