Була в козаків така гарна традиція

28 квітня 2011, 10:57
Власник сторінки
відсутня
0
588

Була в козаків така гарна традиція: після обрання кошового отамана його лице вимазували землею. Це робилося для того, щоб показати, що кошовий отаман знаходиться на рівні з іншими козаками. Щоб він ніколи не забував про своє походження та завжди з повагою ставився до інших козаків.

А що якби відродити цю традицію? А що якби наші депутати, міністри та сам президент вимазувалися землею? В знак свого єднання з народом, в знак того, що вони теж звичайні люди. Це свідчило б про рівність всіх людей в суспільстві, незалежно від їхньої посади чи розміру багатства.

Можливо б тоді чиновники пам’ятали про своє справжнє походження, пам’ятали б, що вони теж колись були простими людьми, які мали якісь мрії, плани на життя. Тоді б вони почали більше цінувати свій народ, таких самих людей як і вони. Почали б поважати оточуючих.

Можливо хоча б тоді в них прокинулось почуття любові до власної держави, власного народу, частиною якого вони є.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.