Чи мають право українці на існування?

18 травня 2011, 13:40
Власник сторінки
экономист
0
592

Нація!

Доволі часто, а з часом все частіше і частіше , я за даю собі питання, - Чи має право така нація як українці на існування? За 20 років ми знищили те що будували наші батьки розваливши економіку нашої країни... Деякі з вас скажуть це не ми, це керівництво у нас таке. А звідки взялось те керівництво , як не вийшли вони із нас - із нашого суспільства... Доволі часто я спілкувався з представниками влади свого району і ловив собі на думці -як вони туди попали? Як що вони такі тут в районі які ж тоді чиновники вищого щабля ? І нічого іншого я собі я відповісти не можу окрім, - порядочна людина не піде робити на держ. службу, а тем паче на керівну посаду - бо там потрібно попирати букву закону - закривати очі на беззаконня , брати хабарі, наказувати неугідних ... Я с 1996 року в бізнесі і ні хотів би працювати ні в податковій - де доводять план по перевірках, план по збору  "чорного" налу , ні в інспекціїї по цінах, ні в службі захисту споживачів, ні в екологічній інспекціїї, ні в котлонадзорі, ні санепідемстанції, ні службі захисту споживачів, ні в інспенкціїї по праці ... бо з них наша держава, як що в Вас повернеться це назвати державою - зробили рекетирів, які закривають і знищують підприємства які давали робочі місця і платили податки , ось підприємства мого району - http://photo.i.ua/user/2070187/

....

І на своє питання , чи має така нація як українці на існування , я знаходжу тільки одну правильну відповідь, - Ні не мають! 

і простять всі ті хто поклав свої життя за нашу Україну ....

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.