Чому мовчить FEMEN?

12 липня 2011, 20:35
Власник сторінки
журналіст
0
2062

Очевидне-неймовірне

Це ж треба! Неймовірно, але факт: такий активний у відстоюванні й захисті жіночих прав рух  FEMEN і досі ніяк не відреагував на кричущий інцидент з побиття депутатом Луганської міськради від Партії регіонів Романом Ландіком двадцятирічної дівчини-моделі еротичного жанру Маши Коршунової в ресторані "Бакара".

Наші героїчні топлес-протестувальниці не те що театралізованої вистави не організували,  цицьками своїми не потрясли, а навіть слова ніде не сказали хоча б на знак жіночої солідарності. Ніби води в рота понабирали.  Їх не видно і не чути. Невже ця топова подія для них не цікава? Дуже дивно.

Одного разу "феміністки" рішуче стали на захист Кримської порно-зірки, коли тамтешній лідер комуністів, а нині виключений з КПУ Леонід Грач розпочав компанію за позбавлення представниці секс-індустрії батьківських прав. Ну то чому б їм тим більше не підтримати луганчанку Машу, яка, судячи з наявних в Інтернеті фото, є майже колегою кримчанки?

Адже юна красуня теж залюбки виставляє свої принади на загальний огляд. Причому, нічого не приховує. Гарнюня довірливо демонструє їх зі всіма подробицями. І це в неї, як можна переконатися, дуже добре виходить.

Чи в даному випадку FEMEN сприймає Коршунову за свою конкурентку? А може дівчата взагалі на боці Ландіка? Хоча про що це я? Хіба таке можливе?

 На фото - жертва нападу регіонального хулігана:

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.