FEMEN не проти того, аби чоловіки били жінок кулаком в обличчя і тягали їх за волосся?

14 липня 2011, 16:50
Власник сторінки
журналіст
0
822

Підманули-підвели

Замість того, аби виступити з акцією на захист і підтримку Маші Коршунової та засудити кривдника дівчини-моделі - озвірілого мажора-регіонала, сьогодні FEMEN усім складом плескався у фонтані в центрі Києва.

У такий спосіб активістки (і один активіст) привертали увагу громадськості до проблем з водопостачання української столиці в контексті наближення ЄВРО-2012. Слід розуміти, шокуючий випадок жорстокого побиття юної луганчанки сином нардепа Верховної Ради від ПР, депутатом міської ради Луганська Романом Ландіком залишився проігнорованим "феміністками".

Дуже шкода, адже це підриває довіру до організації і взагалі викликає багато запитань, в тому числі щодо її політичної ангажованості, а також взагалі - самої суті і сенсу діяльності громадського руху з такою назвою.

Якщо вони не вважають за необхідне відреагувати на удари чоловіка кулаком в обличчя молодої жінки з подальшим її тяганням за волосся по підлозі, і замість того, аби висловити з цього приводу свою громадянську позицію, дружно йдуть купатися у фонтані, то що це за "Фемен" такий, кому і для чого він потрібен?

До речі, нещодавно топлес-протестувальниці влаштували біля будівлі Печерського райсуду театралізовану виставу, в якій з заплетеними "а-ля Тимошенко" косами розкидувалися доларовими купюрами. В їхньому розумінні це мало символізувати спроби екс-прем'єрки... викупити в правосуддя її друга - Юрія Луценка, щоб врятувати його від кримінальної відповідальності.

Яким чином ці судові процеси та комунальні проблеми могли зацікавити "феменісток" більше, ніж інцидент в Луганську, котрого вони "чомусь" взагалі не помітили.

FEMEN не проти того, аби чоловіки били жінок кулаком в обличчя і тягали їх за волосся?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.