Схід і Захід проти арешту Тимошенко: нікому не вигідна справді незалежна Україна?

06 серпня 2011, 10:28
Власник сторінки
Политолог, експерт
0
884

Унікальна одноголосність Росії, Європи та США щодо арешту Тимошенку може свідчити, що ніхто не зацікавлений у незалежній українській політиці й політиках. А за кордонами України й надалі ставлять на перевірених політиків "на гачку".

Дивна одноголосність Росії, Європи та США щодо арешту Тимошенку може свідчити, що ніхто не зацікавлений у незалежній українській політиці й політиках. А за кордонами України й надалі ставлять на перевірених політиків "на гачку".
Тимошенко, яка очевидно знаходиться під тиском і впливом, з одного боку з боку Росії (варто згадати низку порушених проти неї кримінальних справ і вимогу російських органів влади до України розрахуватися за борги ЄЕСУ), а з іншого боку  - заходу (Лазаренко до цього часу у в’язницю, низку "енергетичних справ" Тимошенко розслідувалися західними правоохоронними  органами) залишається вочевидь надзвичайно вигідним (легко контрольованим?) політиком для наших сусідів. Мабуть іншого такого прикладу коли "схід і захід разом" щодо долі політика, котрий уже вдруге потрапив до в’язниці у зв’язку з антикорупційними розслідуваннями ми не знайдемо. Крім того, таким чином робиться прозора спроба "приборкати" Януковича і нинішню українські владу, які для всіх, за словами європейського дипломата, "виявилися не такими, якими ми їх очікували".
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.