Фестиваль Гайдамака

27 вересня 2011, 15:20
Власник сторінки
0
678

В Києві 1-2 жовтня пройде 4 фестиваль "Гайдамака"


1-го жовтня 2011 року сонне київське небо розбудить бій тулумбасів та апетитний запах щойно звареного кулішу. Це означатиме, що Братство козацького бойового звичаю «Спас» знову зібралося випробувати молодих та завзятих мисливців за козацькими скарбами: у цей час братчики запросять усіх небайдужих до української історії та культури, а особливо – до звичаїв і традицій українського воїнства, взяти участь у традиційному "Козак-квесті" що проходить в рамках Всеукраїнського фестивалю козацького бойового Звичаю Спас «Гайдамака».

Минулого року ця подія вразила багатьох завдяки сюжету на телеканалі "Інтер". Тепер є шанс спробувати себе і друзів знову. Може пощастить виграти 1000 грн

Для тих же, кому до вподоби менш екстремальні розваги, 2-го жовтня на Контрактовій площі з 12 до 18 години проходитиме ярмарок майстрів. Тут можна буде повчитися бойових мистецтв, взяти участь у забавах з шаблями, мішками та шапками, послухати кобзарів та ще багато чого іншого. По закінченні ярмарку, на гостей чекатиме концерт українських гуртів (Гайдамаки, ТаРута, Рутенія, Тінь Сонця). Тут також відбудеться нагородження переможців Козак-квесту. Початок концерту о 19:00 у Культурно-Мистецькому центрі Національного університету «Києво-Могилянська академія» (вул. Іллінська, 9, вартість квитка 40 грн).

Про деталі дійства можна буде почитати тут.


 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Киев,фестиваль,козаки,Спас,Київ,квест,Гайдамака,фестиваль Гайдамака
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.