"Миколаївським аграріям привезли телесуфлер"

29 вересня 2011, 17:20
Власник сторінки
студент
0
572

А донецьким і харківським філософам - трафарет


Вітаю всіх, товариші!

Недарма кажуть, що і скрута, і розкіш, завжди ведуть до нездорових наслідків. От як кажуть, так і сталося. Влада настільки загралася, що почала сперечатися сама із собою. Притрунивши пролетаріат і дрібних підприємців, взялися за студентів. Як виявилося, історія з букетом 17-літньої героїні Степаненко має своє продовження, та ще й яке. Не дарма існує закономірність: що похвалила Забужко - погане, що полаяла - то буде хороше. Правда!

29/09 Степаненко порвала, а не розірвала, як зазначають, корпоративну угоду. Тобто просто фізично знищила бланк. Жодної угоди вона не укладала, бо провчила в могилянці менше місяця, а угоду вкладають в кінці вересня на першому курсі. Схоже, влада намагається поділити могилянців на два табори. Не вперше, але знову безперспективно. Занадто переграють, як і цього разу.



Окрім того, нещодавно донецькі, а за ними харківські студенти заявили, що не підтримують дії могилянської студентки. До них приєдналися й студенти з Миколаєва, котрі зняли відео. Гасло "Спасибо жителям Донбасса", як видно, сподобалося владі, хоча й не спочатку. Миколаїв-Харків-Донецьк, але не Коломия-Львів-Тернопіль. 


Спершу, може, здатися, що це реклама пилососа в телемагазині, але не варто піддаватися мимовільному враженню - це серйозна інвектива аморальному могилянському поспільству! Розумній людині не варто пояснювати, що відео знято комсомольцями по-комсомольськи. Цікавим є інше - мова. Адже не дарма ці механізми, у котрих в голові сидить царь-батюшка , говорять українською. Вітаю, "свідомі", про вас вперше подумали, як про цільову аудиторію інформаційної війни. Ще трохи й вас перестануть називати свідомими, бо ви станете несвідомими й будете перейматися тим, хто кого вдарив букетом, а не хто наклав на вас новий податок.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Табачник,НАУКМА
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.