"Пусть тебе приснится Муаммар Каддафи..."

25 жовтня 2011, 14:13
Власник сторінки
журналіст
0
704

Мені от цікаво, а сам Віктор Федорович, в смислі Янукович, якісь з політичних ток-шоу на українському телебачення дивиться? Не всі, звісно, дві чи три години ефіру, а бодай хоч трішечки...

Мені от цікаво, а сам Віктор Федорович, в смислі Янукович, якісь з політичних ток-шоу на українському телебачення дивиться? Не всі, звісно, дві чи три години ефіру, скільки вони тривають, бо то було б для його проФФесорського розуму дуже клопіткою й обтяжливою справою, а бодай хоч трішечки? І взагалі, коли він "умикає" телевізор? Невже тільки, щоби подивитися концерти на "Інтері" чи фільми про війну на Першому національному або ж "Зеків на дачі" по ICTV?

Якби дивився хоч щось не для дебілів чи зеків, тобто яку-небудь прямоефірну аналітику, то відразу відчув би народні настрої щодо нього та його придуркуватої влади. Зрозумів би, що нещасним українцям вже не сила терпіти.

Приміром, в того ж таки Шустера, що не опитування в студійній аудиторії, то нищівна поразка "стабілів". Коли виступають опозиціонери, то рівень підтримки дуже часто сягає максимальних показників - всіх 100 %. Як тільки слово беруть чечетови, олійники, лук'янови, богословські, германи, олени бондаренки тощо, їхній рейтинг стрімко зменшується до мінімуму, а бувало що й аж до самого нуля падає.

Невже це не привід для того, аби задуматися? Схаменутися, згадати про людей, про те, що  Україна -  це тобі не Межигір'я! І не обнести її цілу колючим дротом! Не відвернути від Європи, повернувши у російське ярмо! Не засадити всю опозицію за грати так, щоби тобі це не вігукнулуся! 

То він не дивиться ці програми чи цьому донецькому Бао-Бабу просто тупо по цимбалах, що про нього думають і кажуть?

Якщо наш янушеску свідомо поводиться з Україною як той депутат-регіонал з Харківщини, котрий на дискотеці побив ногами 17-ти літню дівчину, промовляючи, що йому все одно за це нічого не буде, то тоді він дуже ризикує повторити долю Каддафі.

Той сорок років країною правив і мабуть думав, що ще стільки ж буде. Але он як все обернулося - ледь не в каналізаційній трубі ховався, а закінчилося - холодильною камерою торговельного центру.

Два роки правління в Україні Януковича - це, за європейським мірками та шкалою згубності для української держави, майже всі 39, 5 років лівійської джамахірії.

Тож нехай тінь полковника завжди переслідує проффесора-рецидивіста, а образ Каддафі, яким він був останні хвилини життя, приходить у снах.  Може колись та й справить враження...

Як там в Міши Шуфутінського:

"Пусть тебе присниться, Пальма де Майорка

 В Каннах или в Ницце ласковый прибой

Или в Подмосковье роща вдоль пригорка

Только чтобы вместе были мы с тобой"...

"Пусть тебе приснится Муаммар Каддафи

На полу холодном в камере пустой

Или Чаушеску - этот старый падло,

Что казнен был вместе с верною женой..."

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.