Сука футбол

02 листопада 2011, 09:08
Власник сторінки
журналіст
0
658

Сімейний телеперегляд матчів Чемпіонату України з футболу стає дедалі проблематичнішою справою через матюки як футболістів, так і їхніх наставників, які добре чути завдяки шумовим мікрофонам.

Сімейний телеперегляд матчів Чемпіонату України з футболу стає дедалі проблематичнішою справою. Шумові мікрофони встановлені надто близько до поля та лави запасних і через це під час трансляції дуже добре чути матюки як футболістів, так і їхніх тренерів.

Може керівництву ПФЛ чи Федерації футболу варто розглянути варіанти застосування деяких запобіжних заходів, приміром регламентувати обов’язкове встановлення перед мікрофонами табличок з застережливим написом: «Не матюкатися!» та ввести систему попереджень й штрафів за порушення норми.

А то дуже неприємно чути лайку перебуваючи не на стадіоні, а в себе вдома та ще й коли ти не один. До речі, вона  в наших гравців та їхніх наставників дуже  примітивна. В основному, щоб на полі не трапилося, все обмежується тими самими добре відомими двома словами жіночого роду: «сука-бл*дь». Ну і ще в якості претензії до судді часто-густо звучить не менш тривіальне "на х*я?".

Одна справа читати це по губах, інша - чітко чути з динаміків телевізора на фоні голосу коментатора. А це вже форменне неподобство. Ні в які ворота не лізе.

«Вот как бит вам покажет, где боль,
На рану как соль, сука любовь...»

/Михей/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.