Комуніст Симоненко має зняти хрестик, або одіти труси

11 листопада 2011, 14:52
Власник сторінки
Communication group
0
652

Є такий анекдот. Два єврея в бані паряться. І Мойша говорить Абраму: - Абрам, ти або зніми хрестик, або одінь труси.

Сьогодні КПУ  запропонувала заборонити законодавчо Конгрес українських націоналістів.  З такою   ініціативою виступив нардеп-комуніст  Храпов. Декілька цитат із виступу цього юного ленінця:  КУН потрібно заборонити законодавчо, оскільки вони є загрозою для суспільства. Люди одягають вишиванки і вважають, що так прославляють Україну. І в той же час за 20 років незалежності нічого не зробили для її розвитку та процвітання.

Будь-який громадянин України теж може подивитися, що зробив діяч Храпов, якому народ України платить щомісячно 30 тисяч гривень зарплати. А в  рік робота цього діяча в парламенті нам з вами обходиться  - 700 тисяч гривень!!!

За чотири роки цей борець з націоналізмом вніс аж ЧОТИРИ закони.   Два з них : «про врегулювання правового режиму житла, наданого народним депутатам України» та «про про відзначення 90-річчя комсомольського руху в Україні». Вражає!!!

Закони важливі, це безумовно. Особливо  «про врегулювання правового режиму житла, наданого народним депутатам України».

Це він для свого вождя Симоненка, мабуть постарався.  Потрібно ж якось «врегулювати» хатинку головного ленінця України. Недешеву хатинку. Лише вартість 1 га 37 соток землі, на якій вона збудована, становить півтора мільйони доларів  або 12 мільйонів гривень!

Комуністи ведуть непримерену боротьбу з капіталізмом. Але капіталізм уже давно узяв у полон Петра Симоненка і його молодшого товариша Храпова.  Точніше вони просто перебігли на сторону ворога.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.