Ордер на арешт Мельниченка: морковка перед носом Литвина?

14 листопада 2011, 11:14
Власник сторінки
громадянин
0

Генпрокуратура шукає майора Мельниченка щоб його арештувати. Майже національного героя, що привідкрив таємницю вбивства журналіста Гонгадзе.

Плівки знаменитого майора показали справжнє лице адміністрації Л. Кучми. Кучма санкціонував насилля над журналістами і незаконну торгівлю зброєю. Міністр МВС Кравченко хвалився власними ескадронами смерті, а глава президентської адміністрації В.Литвин визивав до себе Кравченка, щоб пояснити тому,що робити з Гонгадзе. Результати відомі. В цьому році нарешті розпочався суд над генералом Пукачем, а Кучму визивали як свідка. Литвин хоч і явно нервував,та й досі на чолі Верховної ради. Очевидно, що в будь-який момент Пукач (який безумовно співпрацює зі звинуваченням) може вказати на В. Литвина ,як співучасника.Тому шановний Володимир Михайлович так ревно гне генеральну лінію В. Януковича у Верховній раді. І навіть готовий здати(злити з ПР) свою партію. Хоча останній пункт,схоже,відмінять. Щоб мати побільше провладних представників у виборчих комісіях. Литвина вже преміювали прийняттям закону, по якому плівки Мельниченка не можуть фігурувати в суді. Тепер нова морковка у вигляді запиту на арешт Мельниченка. Взагалі арешт свідка- це щось фантастичне. Та чим здивуєш українця? Що до відбіленого "за компанію" Кучми, то він може преміювати заступників частиною трудових заощаджень.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.