Підпалили хату.

06 червня 2012, 17:28
Власник сторінки
громадянин
0
475
Підпалили хату.

Легкозаймисте мовне питання мародери використали в звичний спосіб.

  Як вчиняють грабіжники, задумавши ограбить село? Вони підпалюють один куток, кілька будинків. І поки все село бореться з пожежею, вони спокійно забирають все за спинами вогнеборців.
 Чи не проглядає така схема у розкручуванні мовної війни? Адже мовне питання по значимості для українців десь на двадцятому місці. І штучна спроба збурити на рівному місці конфлікт - той самий злодійський, злочинний і аморальний спосіб сконцентрувати увагу і сили людей у підпаленому місці. Щоб самим з єхидними ухмилками законодавчо скасовувати виплати афганцям і чорнобильцям, вводити драконівські "антитерористичні" закони, далі дерибанити народні багатства. А народ хай чубиться на задану тему.
  Тільки не подумайте, що мені подобається знущання над мовою від уродів Кивалова-Колесніченка. Але ця свора ніколи не керувалась законами і не збирається цього робити. Тому боротись окремо проти мовного закону, потім проти скасування допомоги чорнобильцям, потім за права підприємців - марна справа.  Вони можуть ваші права написати на бумазі, але забрати на ділі. Скільки раз ми вже це проходили?
  Тому тільки системна боротьба за відсторонення антинародного, злодійського диктаторського режиму може принести результат. Прихід до влади нових політиків, зацікавлених у побудові сильної держави, а не в грабунку  ласих шматків цієї держави, дозволить одночасоно вирішить як мовні, так і економічні питання  в інтересах всіх громадян. І притягти до відповідальності п*яту колону, що грабує, принижує і ставить на межу існування  нашу державу.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.