Один в 4-х квартирах и 40 военбомжей

16 листопада 2011, 14:43
Власник сторінки
Ветеран ЗС України
0
884
Один в 4-х квартирах и 40 военбомжей

Министерство обороны Украины, согласно приказа №577 от 06.10.2006, всё купленное жильё оформляет как служебное. Таким образом один властьимущий в погонах получил и расслужебил для себя 4 квартиры.

На черговому прийомі у Міністра оборони України, полковник запасу Георгій Д., порушуючи питання щодо відселення військовослужбовців з гуртожитку Київського національного університету імені Тараса Шевченка, навів низку фактів незаконного отримання поза чергою посадовцем чотирьох квартир. Першу і другу ласий до службового житла спритник спромігся переписати на членів своєї родини, третю залишив дружині та покращив власні житлові умови четвертою, також службовою, ринкова вартість якої нині сягає п’ятнадцяти мільйонів гривень. Порушень законодавства в цьому певні контролюючі правоохоронні органи не вбачають. Мовляв, за документами все зроблено із дотриманням букви закону, а моральна сторона справи не в їхній компетенції. Годі й казати, що тих коштів, які держава витратила на придбання службової квартири в столиці, аби надати цьому посадовцеві, вистачило б на вирішення житлових питань майже всіх військових мешканців університетського гуртожитку.
 И после такого бандитизма в государственных масштабах, Министерство обороны Украины заявляет, что "На сьогодні немає можливості здійснити відселення решти 37 сімей (із них 8 сімей військовослужбовців, які проходять військову службу, 29 сімей військовослужбовців, звільнених в запас або у відставку) із гуртожитку університету у зв'язку з відсутністю будівництва житла у гарнізоні міста Києва та обмеженим фінансуванням його будівництва."
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.