Україна – Росія. За кого вболіватиме «Донбас арена»

17 листопада 2011, 17:49
Власник сторінки
батяр
0
595

Футбольна збірна України провела у Львові свою останню товаристську гру у 2011 році. Пристрасті за грою вже вляглися, тож можна більш спокійно проаналізувати побачене.

8 фактів, на які слід звернути увагу.

1.   Львів – фартове місто для збірної України,- адже всі поєдинки у Львові незмінно закінчувались перемогою українців, хоча у всіх семи гра збірної була, м’яко кажучи, непереконливою (пригадується гра з білорусами, румунами та і з тими ж австрійцями).


2.   Гра з Австрією була виграна і з допомогою вболівальників, котрі за три хвилини до закінчення основного часу гри дружньо проспівали Гімн України, НЕМОВ МОЛИТВУ, за що і були винагороджені неймовірним голом в надзвичайно складній, патовій ситуації.

 

3.   Є у збірній фартовий гравець. Важко не побачити те, що коли на полі Назаренко, збірній посміхається удача. Шкода буде, якщо Блохін не включить його в заявку на Евро.

 

4.   У грі з Австрією голи забили білорус Мілевський та серб Девіч. Можливо, три роки тому слід було натуралізувати 11 успішних іноземців, котрі на Евро досягнули б Україні бажаного результату?

 

5.   Фарт у львівській грі підвів Блохіна. Замінивши Федецького на Бутка українці отримали гол у свої ворота після передачі саме з цього, правого, флангу.

 

6.   На Евро українці проведуть 2 матчі в Донецьку, а один у Києві. У Донецьку українців не люблять (це факт), тому і збірна грає провально. Згадайте як реагує донецький вболівальник на гравців збірної з киівського «Динамо» - свистом, гулом незадоволення. Неважко собі уявити, яку підтримку тут отримає національна збірна у грі, наприклад, з Росією. Слід негайно перевести ці два матчі у Львів, Харків або Київ, а Ахмєтову виплатити компенсацію.

 

7.   Вчергове свій патріотизм прдемонструвала переможниця «Евробачення» Руслана, котра не лише заспівала в перерві нову пісню «Давай грай», але залишилась на стадіоні і продовжувала вболівати за українців.

 

8.   Матч у Львові можна назвати історичним, тому що обидві команди грали у себе … вдома. Ще на початку XX століття Львів був досить розвинутою територією Австро-Угорської імперії. А австрійська нація до першої світової війни вважалась титульною нацією в Европі. Ще по-сьогодні у деяких будинках у Львові успішно           функціонує електричне обладнання із австрійським написом (пл. Ринок 19).       

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.