Міська влада розпочала виборчу кампанію

28 листопада 2011, 17:43
Власник сторінки
Керівник Центру військово-правових досліджень, адвокат
0
780

(Хвалебные оды для КМДА от "Вечернего Киева")

Буквально днями перевіряючи поштову скриньку (традиційно понишпоривши рукою) серед "Євробюлетня" та "Вісника асоціації правників України", що традиційно надходять мені, я побачив газету "Вечерний Киев" специальный номер.

З інтересом розглядаючи витягнуту з поштової скриньки знахідку, усе стало зрозуміло коли я прочитав до якої усе ж таки нагоди приурочений такий спеціальний номер. Усе розставив на місця заголовок: - "Александр Попов за год сделал больше чем его предшественники за пять".

Ну а далі на 16-ти кольорових листах пішла мова про те скільки багато і корисного було зроблено за час доки Голова КМДА перебуває у статусі столичного градоначальника. І тут можна розпочати в глибинний аналіз усього зробленого і проблем які існують і турбують нині столицю (що я обов'язково робитиму в наступних дописах) просто хотів би лише звернути увагу ось на який момент.

Річ у тім, що тираж згаданої газети складає 40 000 екземплярів, що розповсюджується серед мешканців безкоштовно. Гадаю для всіх очевидно, що сума потрачена на друк і подальше розповсюдження такого хвалебного видання виходить ну м'яко кажучи чималенька. Та й враховуючи той факт, що газета "Вечірній Київ" є муніципальною, то і джерела фінансування також зрозумілі.

Мабуть на все у нас хватає коштів, усе так добре в місті, усі бюджетники вчасно отримують високі зарплати (до прикладу тільки працівники КП "Київпастранс" по 2-3 місяці без зарплат), що нам залишилось лише такі газети друкувати на "радість" мешканцям.

Мені видається, що критерієм оцінки діяльності міського керівника має бути чиста вулиця без ям, прибрані охайні під'їзди, благоустроєна територія, нові ліфти, нормальне стале тепло та водопостачання без постійних аварій та перебоїв, сучасний транспорт і т.д.

І лише виходячи з цих підстав можна робити висновки про підсумки дияльності.

Я свої вже зробив....

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.