Анекдот місяця: Кужель - опозиціонер

01 грудня 2011, 12:05
Власник сторінки
Communication group
0
825

Ми будемо боротися за права афроамериканців в США поки не помре останній негр. Цей чорний гумор асоціюється у мене із Олександрою Кужель. Вірніше з її діяльністю щодо захисту підприємців.

Ми будемо боротися за права афроамериканців в США поки не помре останній негр. Цей чорний гумор асоціюється у мене із Олександрою Кужель. Вірніше з її діяльністю щодо захисту підприємців.

У мене до Кужель питань не було. Все було ясно і зрозуміло. Вектор її політичної  діяльності був прогнозований: Тігіпко-Кучма-Тігіпко.  Ну інколи і в баню з Вєрою Ульянченко їздила.

24 листопада побачив Кужель на «броньовику» під Лукянівським СІЗО. Й спочатку не повірив.  Кужель під Лукянівського СІЗО те ж саме, що Азаров на помаранчевому Майдані. Але зір мене не підвів  -  виявляється, вона просто в авангарді у боротьбі із злочинною владою! Кляла владу, лила сльози (в прямому сенсі), співала пісень на підтримку політвязнів. 

Кужель навіть створила громадську організацію - буде боротися за права підприємців й проти злочинної влади.

У мене зявилося лише одне питання - пані Кужель, Ви що щиро вважаєте що в Україні всі ідіоти? 

Може ви скажете хто напрацював новий Податковий кодекс? Часом не ви з Тігіпком?

 Може скажете, що  ви зробили на посаді керівника Комітету з питань регуляторної політики й підприємців 2009-2010 роках?

Саме тоді, коли  підприємці стояли на Майдані, й саме тоді коли ваші товаріщі по владі пропхали Податковий кодекс.

Чому ви тоді не були опозиціонеркою й не сиділи разом в наметах з підприємцями, у яких забрали бізнес й можливість годувати свою сімю?

І останнє, пані Кужель, коли в черговий раз будете бити себе в свої опозиційні груди, спробуйте дати відповідь, хоча б для себе, на питання: чому після ухвалення владою, якій ви вірою і правдою служили, Податкового кодексу кількість підприємців скоротилося у 2,5 рази. З 2,5 мільйонів до 1 мільйона. 

Володимир Манько
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.