«Вперед!» вимагає відставки Азарова

02 грудня 2011, 16:08
Власник сторінки
0
727

Сьогодні активісти ВГО «Громадянський рух «Вперед!» пікетували Львівську обласну державну адміністрацію. Таким чином вони відреагували на візит до області прем’єр-міністра України Миколи Азарова.

Сьогодні активісти ВГО «Громадянський рух «Вперед!» пікетували Львівську обласну державну адміністрацію. Таким чином активісти «Вперед!» спільно з представниками чорнобильських організацій відреагували на візит до області прем’єр-міністра України Миколи Азарова.

 

Ми вимагаємо негайної відставки Миколи Азарова у зв’язку з тим, що дії  прем’єр-міністра призводять до геноциду українського народу. 

 

Микола Азаров особисто винен не тільки у смерті шахтаря Геннадія Конопльова у Донецьку,  а й у тому, що десятки тисяч людей по всій Україні голодують не тільки на акціях протесту, а у себе в квартирах.

 

За ту мізерну пенсію, яку уряд ще додатково обмежив, придбати харчі, ліки та оплатити комунальні послуги ніяка людина не зможею. Виходячи з того, як Микола Азаров ставиться до народу України, він не має морального права бути не тільки прем’єр-міністром, а й громадянином України.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Львов,Азаров,вперед
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.