Податки: фізики на 2 групі "працюватимуть" з юриками тільки єдиноподатчиками?

22 грудня 2011, 21:29
Власник сторінки
0
792
Податки: фізики на 2 групі  працюватимуть  з юриками тільки єдиноподатчиками?

...друга група платників єдиного податку – фізичні особи – СПД, які здійснюють діяльність ! платникам єдиного податку ! …


«друга група платників єдиного податку – фізичні особи – СПД, які здійснюють діяльність ! платникам єдиного податку ! …»

ст. 291.4 ПОДАТКОВИЙ КОДЕКС УКРАЇНИ

ПОДАТКОВИЙ КОДЕКС УКРАЇНИ

291.4. Суб’єкти господарювання, які застосовують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності, поділяються на такі групи платників єдиного податку:

2) друга група – фізичні особи – підприємці, які здійснюють господарську діяльність з надання послуг, у тому числі побутових, !!!!! платникам єдиного податку !!!!!! та/або населенню, виробництво та/або продаж товарів, діяльність у сфері ресторанного господарства, за умови, що протягом календарного року відповідають сукупності таких критеріїв: не використовують працю найманих осіб або кількість осіб, які перебувають з ними у трудових відносинах, одночасно не перевищує 10 осіб; обсяг доходу не перевищує 1 000 000 гривень.

zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=2755-17&new=1&p=1324585648963388

______________________________________________________________________________

Вадим Хабібуллін, Київ, Святошинський р-н
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.