Януковичу світить 10 років

26 грудня 2011, 12:30
Власник сторінки
Журналист
0
540

Амбіції Януковича досі не реалізовані!


            Амбіції Януковича досі не реалізовані! Він хоче все. Тактику для досягнення своїх мрій обрав саму популярну – копіювання успішних. Найближчим прикладом наслідування стали президенти Росії. І нехай в Україні ніколи не було царів, й наш народ терпіти не буде єдиного всемогучого, ну й що, Янукович вже зловив манію величі.

            Після розправи над Тимошенко, навмисних дій для не вступу в ЄС, не лишилося сумнів що Янукович зробить все, щоб залишатися президентом два строки підряд, ціною нашого якісного життя.

            Люди, якщо ми не будемо опиратися, Янукович буде. Не вірте в обіцянки народних обранців, політичних діячів. Вони самі хочуть стати Януковичами. Тільки протидією, без бажання зайняти місце в владі, з усвідомлення національної ідеї,  ми зможемо здолати це зло. Чоловіки! Станьте чоловіками, не словами, а ділом наведіть порядок в країні, а ми, жінки, вас підтримаємо!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.