Його ім'я - Чудесний!

29 грудня 2011, 17:27
Власник сторінки
викладач теології
0
595
Його ім я - Чудесний!

Чудо. Нещодавно в нашому з Марічкою житті відбулося чудо!

Справжнісіньке "звичайне" чудо (що само собою передбачає надприродний хід речей) – Бог подарував нам прекрасну дівчинку - Євангелінку. Та перед тим було ще одне чудо.

На 39 тижні вагітності наша дитинка перевернулася в утробі головою до "виходу", як то має бути. Роман Антонович, акушер-гінеколог, наш ведучий лікар, якому вже далеко за 40, без перебільшення, здивувався: "В моїй практиці це трапилося третій раз, коли на такому пізньому терміні дитина повертається". А мені хотілося на все горло викрикнути: "А в Його практиці  - це мільйонний, та де там, мільярдний раз! Тому що одне з Його імен, без сумніву, Чудесний Бог".

Не те, що я не вірю в чудеса, вірю. Навіть інших підбадьорював. Однак, кожного разу, як випадає можливість продемонструвавти свою віру, знаходиться маса причин, які послаблюють мою впевненість. Зрозумійте, важко отак бездумно, алогічно заявити, що буде саме так, як хочу того я, про що прошу Бога щодня в молитві. Можливо, тому, що є сумніви або не знаю Божої волі стосовно цієї ситуації. Радили проголошувати силу Господню, комусь снилися різні сни, я ж був переконаний: є воля Божа, а є моє бажання. І коли моя воля співпадає з волею Божою, тоді Його бажання співпадуть з моїми бажаннями.

Марічку поклали до лікарні в патологічне відділення, тому що дитині поставили "діагноз" - сідничне передлежання. В таких випадках призначають кесарів розтин. Та я до останнього надіявся на Бога. І Він не підвів.

P.S. Наша Євангеліна народилася 9 серпня 2011 року о 01:25 з вагою 2,720 кг та довжиною 50 см. Повноцінна, здорова, смуглява! Вже за два дні її з мамою виписали з пологового будинку додому. А моя надія й дальше на Бога!

 

Життя із Богом – неймовірне:

Приходить завжди вчасно Він!

Як промінь сонця в непогоду,

Як тиха пристань в морі змін.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Бог,чудо,дитина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.