Пекло - не Норвегія

26 грудня 2011, 17:15
Власник сторінки
викладач теології
0
473
Пекло - не Норвегія

Скандинавська країна Норвегія по руках і ногах пов’язана гуманізмом.

Дивлячись на Брейвіка, диву даюся: чоловік (22 липня 2011 року) застрелив майже сотню людей, а виглядає таким спокійним, врівноваженим. По-філософськи виглядує з вікна автівки на зустріч фото- та телекореспондентам провідних агенцій світу, і зовсім якось по-героїчному дивиться на фоні двох кремезних охоронців.

Хвора свідомість захищена бастіонами гуманізму. Чого ж йому боятися? Аж цілий 21 рік "коротатиме" (це при тому, що суд не знайшов і крихти милості) в темниці. Хоча слово "темниця", як на мене, зовсім не підходить для опису закладів пенітенціарної служби Норвегії.

Доброзичливі та добродушні скандинави спостерігають за тим, що відбулося, як за фільмом жахів: ще пару хвилин і ця кривава драма скінчиться і всі розійдуться по домівках. Та це реальність… Вони тактовні, стримані по відношенню до всіх, навіть злочинців.

"Християнський терорист" (як охрестила Брейвіка західна преса) в заточенні читатиме книги, можливо навіть і прочитає цю статтю в Інтернеті – шкода лиш, що доступ до всесвітньої павутини обмежений тільки однією годиною в добу, а проживаиме, напевно, в кращих умовах, аніж 50 % студентів у вітчизняних вузівських гуртожитках!

Часто нашим людям картина потойбіччя видається схожою до каральної системи Норвегії. А ще логічні умовиводи домальовують Бога значно гуманнішим за скандинавів. І в цілому нашому обивателю картина видається не такою вже й трагічною.

"Ну, будемо варитися в казанах, чорти підкидатимуть дрова, а ми, як завжди, жуватимемо останні новини раю та гламурного життя небожителів (до цього ж не звикати!)", - так декому ввижається існування, яке провадитиме його душа за порогом смерті.

Та, на жаль для таких людей, пекло – не Норвегія. Біблія говорить, що озеро огняне приготоване сатані та його анголам, але до нього також потраплять й люди, які не повірили Богові і не прийняли Його спасительну жертву на Голгофському хресті, а чинили беззаконня. І "буде там плач і скрегіт зубів" (Мт. 13:41,42).

Якщо б нам відкрилася справжня картина майбутнього без Бога, ми б невідкладно каялися у своїх гріхах та бігли до церкви, обіцяючи завжди служити Богові!

Лиш біда в тому, що українець зовсім не знає Біблії, яка відкриває справжню картину потойбіччя, а більше вірить "аватарам", "золотим бичкам", глянцевим журналам, "битвам екстрасенсів", гороскопам, різноманітним "цілительницям" тамарам, ілхамам, зорянам, тетянам… Тільки не Богу! Шкода.

"А інших страхом спасайте і виривайте з огню, докоряйте ж зі страхом" Юд. 1:23.

"А диявол, що зводив їх, був укинений в озеро огняне та сірчане, де звірина й пророк неправдивий. І мучені будуть вони день і ніч на вічні віки" Об. 20:10.

"Пошле Людський Син Своїх Анголів, і вони позбирають із Царства Його всі спокуси, і тих, хто чинить беззаконня, і їх повкидають до печі огненної, буде там плач і скрегіт зубів!" Мт. 13:41,42.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Норвегія,Брейвік,пекло
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.