Ми все ще не здолали шлях до справжньої незалежності.

01 січня 2012, 21:56
Власник сторінки
громадянин
0
425

Несвяткові роздуми в день народження Степана Бандери.

   20 років з моменту проголошення незалежності Україна тупцює на місці, далеко відставши від своїх західних сусідів. Причина бачиться в тому, що біловежські домовленості ліквідували лиш центральний апарат московської комуністичної імперії, який контролював імперські адміністрації в провінціях. Таким чином Україна,як одна з колишніх провінцій СРСР, лишилась зі старою комуністичною бюрократією, та ще й повністю безконтрольною.                          

 Чи доводиться дивуватись, що з кожним роком, і особливо з кожним новим президентом, ростуть апетити безконтрольної чиновної братії? В геометричній прогресії ростуть розміри маєтків, розміри відкатів і взагалі корупції у владі. При цьому влада свідомо не бореться зі старою імперською ідеологією, не викриває фальсифікації історії і оберігає імперські символи - червоні папори, пам*ятники катам Ульянову і Джугашвілі. Тому що жорстока московська імперія віками шляхом насильницької русифікації, репресій, включаючи геноцид шляхом голодомору, провокацій і викривлення історії добивалася покірності і пасивності народу. Мізки людям спеціально зомбували ідеологи КПРС через кіно, радіо, пресу та телебачення.                           

  Як не дивно, але це зомбування продовжується і сьогодні. Табачник знову протягує в підручники штампи "Історії ВКП(б)". На телебаченні засилля радянських і російських фільмів, що ідеалізують і пропагують імперські "цінності". Лейтмотив цієї пропаганди - всесилля влади , марність і "злочинність"спротиву їй. Таким чином культивується стиль поведінки, коли -за словами Януковича - знедолений народ мовчить і терпить. А це дає змогу безкарно  по хижацькі грабувати країну. Вже навіть відкрито здирають з полів і розпродують чорнозем, лишаючи по собі пустелю. Визискують гроші з напівзруйнованих і смертельно небезпечних шахт, але замість їх реконструкції будують наддорогі стадіони-колізеї.  Чи ж це не красномовне свідчення про окупаційний характер цієї кримінальної влади?                        

 Тому громадяни України повинні зрозуміти злий умисел в культивуванні совково - коммуністичних лжецінностей, позбутись їх і сприйняти національні та загальнолюдські демократичні цінності. Зрозуміти необхідність щоденного контролю за діями влади. Мало було відстояти свій вибір в 2004-му.  Треба було зібратись на другий майдан через півроку,коли Ющенко знюхався з донецькими і явно порушив передвиборні обіцянки. Добитись його відставки і вибрати нового президента, який би дійсно служив народу. 

 Сьогодні бачимо стрімке зубожіння народу через безпрецедентне розкрадання бюджету. Скажімо, в торгівлі в грудні замість святкового ажіотажу спостерігався спад. У людей банально немає грошей. Тому голодні шлунки мають допомогти позбутись пасивності і страху. Задача патріотичних політиків розбудити свідомість українців,Особливо на сході та півдні. Тоді спільно український народ таки здобуде незалежність від кримінального окупаційного режиму. Щоб в Європі не дивились співчутливо на власника українського паспорта. Щоб ніхто не боявся назвати героєм боротьби за незалежність України Степана Бандеру. Бути бандерівцем - значить бути патріотом України. Коли всі українці назвуть себе бандерівцями, то швидко позбудуться грабіжницької влади і віллються в європейську спільноту.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.