Вибори у Погребах

09 січня 2012, 14:58
Власник сторінки
IT
0
1064

І. ЧОМУ ВІН НЕ ПРОЙШОВ, АБО “БРЕХНЕЮ ВСЮ ЗЕМЛЮ ПРОЙДЕШ, А НАЗАД НЕ ПОВЕРНЕШСЯ…»

І. ЧОМУ ВІН НЕ ПРОЙШОВ, АБО “БРЕХНЕЮ ВСЮ ЗЕМЛЮ ПРОЙДЕШ, А НАЗАД НЕ ПОВЕРНЕШСЯ…»

 Минулі вибори в Погребах були брудними, але ці, що розвернулися під час різдвяних та новорічних свят, нагадують відому повість Гоголя, перейменуємо лише її на «Вечори на хуторі Погреби біля Києва». Здається, всі чорти позлазилися сюди звідусюди: з Княжич, з Красилівки, з Калинівки, з Броварів тощо. От ще не виліз ніякий чортяка з самого пекла, ато, гляди, він переміг би, не доведи Господи!

Чому В. Субботін  не переміг? Бо багато брехав і забрехався. А вся правда розкрилася на суді і в тому може переконатися кожен житель с.Погреби, бо в кожного з них є його передвиборча програма, де все чорним по білому підтверджує він власноруч. Давайте ж і ми з вами переконаємося. Ось інформація з Інтернету, яка є правдивою.

 

 Вибори в Погребах, чи вибори у погребі

 

Інформація про те, що Субботін В’ячеслав є кандидатом у депутати Броварської ради від БЮТ вмить ошелешила весь район. Адже всі знали, що він є членом Партії Регіонів. Щоб пробратися у раду, з якої його нещодавно виперли разом зі своїм босом із ПР – Михайлом Царенком, цей «порядний» юрист удався на приховування того факту, що він є членом ПР. Як виявилося ж тепер, він ще й давно є членом БЮТ у Дарницькому районі м.Києва, про що до виборів ніхто й не здогадувався. Так написав він у своїй біографії. А ще, як виявилося, він невгамовний борець за права людини, за справедливість…

Рядові б’ютівці водночас схвалили такого «борця», вирішили прийняти до своїх лав і почали активно агітувати за нього.

 Та фальсифікація розкрилася: Субботін уже на виборах 2010-го разом з Царенком, який пізніше стане головою районної ради, активно підтримує ПР. Він так само, як і тепер у Погребах, гасав у Богданівці з Царенком, закидаючи село агітацією, обіцянками відсудити пенсії, постелити дороги, провести світло… Навіть коропи в озеро запускали разом. А потім повісили бігборд «Перетворимо Богданівку на краще село в Київській області». Стоїть цей бігборд у селі й досі, а Царенко з Субботіним як вітром здуло. За півтора року не виконано жодної обіцянки.


А за обрієм намітилися Погреби. З легкої руки членів ПР Царенка, Зайцева, Ющенка подався Субботін у депутати від БЮТ. З офісу ПР не вилазив, консультувався, радився, обіцяв вірно служити, навіть агітаційну літературу разом розносили.

 А коли оголосили результати виборів – Субботін мало з вікна не вивалився, обнімаючися із регіоналами – Зайцевим та Ющенком – вірними партійцями.

 Проголосували за нього у Погребах такі самі обдурені виборці, як і в Богданівці: кому обіцяв світло, автобус, виграні суди. Жаль тільки, бігборд не перенесли з Богданівки «Перетворимо Погреби на краще село в Київській області», так би нагадував Погребцям про невиконані обіцянки. І тішилися б погребчани, як і богданівці, дивлячися на той бігборд, до наступного пришестся суботіноцаренків. На слідуючих виборах. А поки що обирали погребці в темноті, без світла, скриньок, як у погребі не то БЮТ’івця, не то регіонала, такого собі вовка в овечій шкурі.


Вибори у Погребах - Остап Бендер відпочиває...

На суді, що відбувся в п’ятницю, 28-го жовтня, В.Субботін визнав, що він є членом партії Регіонів, «Але мої виборці про це знали…» - знову збрехав він, щоб переконати суд у тому, що цей факт не міг вплинути на результати голосування. Однак голова партії БЮТ лише знизує плечима. «Нам його нав’язали зверху, ми хотіли свого місцевого…» - пояснює вона. Спілкуючися із мешканцями Погребів, ще раз переконуєшся: люди не лише не знали, хто цей «бродяга», вони були переконані, що він б’ютівець з 2007 року – як написав у біографії, що «відданий борець» за справедливість… Але в жодному агітаційному матеріалі, як і в своїй біографії, Субботін не вказав, що він є членом партії Регіонів.

«Вступив у партію Регіонів, бо мене заставили, ви ж знаєте, як там хлопці працюють, усіх заставляють…» - пояснює він, колишній офіцер, своє перебування в ПР. От тільки знову хитрить, бо й не припиняв працювати у колишнього голови районної ради М.Царенка чи то прорабом, чи то завгоспом. Бо саме під час виборів у Погребах він паралельно ремонтує під’їзд до автомийки, що на повороті з Київської на Погреби. Так, так, саме тієї, на якій щойно висіла вивіска «А у нас новые щетки». Це тому що «старые щетки» поцарапали клієнтам машини і люди перестали туди їздити. До речі, ці автомийки розміщені незаконно на київській землі, немає на них жодних документів.

Але ж розумні читачі та виборці самі в змозі розібратися, бо в біографії Субботіна чорним по білому написано: «…працював консультантом голови районної ради». От тільки не дописав наступне: «члена ПР, заступника голови ПР М.Царенка».

Та найголовніше – після вступу в партію БЮТ, - як пише в біографії Субботін, - він ще два роки був офіцером. Розумні читачі вже здогадалися: військовослужбовці не можуть бути в жодній із партій. Чи, може, Субботін це не знав? А як же тоді «розумний» юрист, правознавець… У суді він просить не звертатит на це уваги, бо вже «збіг термін давності». Але ж у військовій справі терміну давності немає.

Та картина ясна як білий світ: Субботін був і залишається членом ПР, бо конференція його не виключила. А щоб забратися в депутати від БЮТ в Погреби та ще й на місце покійного б’ютівця Гайового, чиїх виборців було найбільше, Субботін підробив членство в БЮТі. Він швидко «состряпал» квиток та особову карточку саме в м.Києві, а не в Броварах, де про це усі б дізналися.

Хіба б Остап Бендер до такого додумався? У порівнянні із Субботіним Остап Бендер відпочиває.

На вибори в Погреби 23 жовтня Субботін запросив опозиційну пресу, 5-й канал… цікаво, чому усі мовчать? Чому розслідують справу? Чи, може, якщо «зірки» запалюються, то комусь це потрібно? Комусь, але точно не рядовим жителям с. Погреби, які й справді повірили в те, що Субботін відсудить їм пенсії, прокладе дороги, освітить вулиці.

Не дочекаєтесь, люди добрі! Від Субботіна точно!!! Або чекатимете від суботи до суботи…

 

 ІІ. ХТО ВІН ТАКИЙ, І ЧОМУ ВІН ІДЕ?!


 Після того, як В. Субботін програв усі суди, він зрозумів, що більше не варто сподіватися на перемогу в Погребах. Тим паче, що вся правда з’явилася в Інтернеті і виборці дізналися все про нього. Тому з М.Царенком взялися будувати  новий план. Швидко почали шукати підходящу кандидатуру  до Броварської районної ради. І знайшли – Лісового Георгія Дмитровича – сина директора департаменту «НАДРАБАНК» - як пише він сам у своїй біографії. Адвоката! Шукаємо в Інтернеті, запитуємо у впливових людей, якими б то справами був відомий цей Лісовий Г.Д. Ніякими! Ніхто не знає і не чув про такого! Жодної виграної справи!!! Мудрі люди самі зрозуміють: хорошому адвокатові не потрібні жодні балотування, хіба що до Верховної Ради. Хороший адвокат знає, як і де заробити гроші! Можете лишень уявити, якими вірними «слугами народу» БУДУТЬ ПОГРЕБЦЯМ Лісовий, Субботін, Царенко! Чому вони й досі не робили свої «добрі» справи? Чому, маючи прописки у найпрестижніших районах столиці, так завзято беруться відстоювати інтереси погребчан саме і тільки під час виборів? Де діваються потім?

 Але найголовніше те, що «НАДРАБАНК», де працює директором департаменту батько Лісового Георгія Дмитровича, належить відомому всім Фірташу. Саме тому, з яким так боролася Ю.Тимошенко, за що і сидить. Пам’ятаєте, за вкрадений газ. От і подумайте, чи може Лісовий Г.Д. іти під гаслом БЮТ. Якщо так, то чиї інтереси захищатиме?

От якби Юлія Тимошенко дізналася, хто під її прапором і куди лізе, вона б не захотіла більше вихдити із тюрми!

 А тепер читаємо в Інтернеті (Иван Давыдов ОРД), що пише Юлія Тимошенко про «НАДРАБАНК»

 «Во время дополнительной эмиссии гривны в объеме 40,3 млрд. грн., была построена непрозрачная система как установления валютного курса, так и направления этих средств для национальной банковской системы. В частности, львиная часть - 7,9 млрд. грн. - достались банку «Надра», хотя в Украине работает больше 180 банков. «Это макрокоррупционная, макроспекулятивная операция, которая явным образом разрушает национальные интересы страны, разрушает стабильность экономики, финансовой системы, уничтожает гривну и практически уничтожает семьи».

 Тож, шановні погребчани, саме за гроші банку, який грабує кожного з нас, який розрушає економіку України, її фінансову систему (Ю.Тимошенко) синок директора департаменту буде купувати вас, ваші голоси. Купувати, щоб вашими голосами знащувати ваші сім’ї (Ю.Тимошенко), купувати, щоб забирати ваші дорогоцінні землі під Києвом. Якщо голова осередку БЮТ в Погребах пані Дивак та голова партії БЮТ в Броварах Нетяга вже продалися цим ділкам за великі гроші, то ви мусите знати про них правду. Саме вони організували мітинг у Броварах 23 грудня під час реєстрації Лісового Г.Д., коли цей «досвідчений»  кандидат нібито «забув» указати, громадянином якої країни він є. Це один з найголовніших аргументів, які забороняють реєструвати його кандидатом. Є ще ряд інших порушень. І всі вони робилися свідомо. Чому? Бо наперед знали, що Лісовий не пройде. А тому, використовуючи «бренд Юлі», вирішили зліпити ще одного «мученика».  Для того, щоб знову «колотить» народом, розповідати людям, як над ними «знущається» влада, як не надають слова. Вони навмисне провокують комісію, щоб їх зняли з перегонів. Є ще один з найголовніших аргументів, чому з Лісового Г.Д. ліплять «мученика». Відомо, що при виборах до районної ради не може бути самовисуванців. Кандидатів може висувати лише партія. Тож, використовуючи рейтинг БЮТ, Лісовий та Субботін  «купив» партію, і надалі продовжують застосовувати свої «бандитські методи». Цікаво, що погребчани цього Лісового і в вічі не бачили! То ж треба дійти до такого цинізму, щоб топтатися по людях, так насміхатися над ними! Вони відверто вдаються до будь-якої брехні. Як, наприклад, автобус. Дізнавшись, що рейс на Київ уже офіційно відкрито, вони обдурюють людей, демонструючи автобус під брендом БЮТ. Ще одна брехня. Рейс уже відкрито, і Лісовий з Субботіним не доклали туди жодних зусиль. Для того, щоб відкрити рейс, потрібно цілий рік збирати дозволи, погоджувати із усіма інстанціями. Це робили не вони. 

 Зваживши на вищесказане, поміркуймо разом, кого нам не потрібно обирати!!!

Бо різдвяні свята минуть, щезнуть з Погребів усі чортяки, наступлять тихі і мирні «Вечори у Погребах біля Києва». Почнуться звичайні будні, нам потрібно буде самим вирішувати усі свої проблеми. І ніхто нам не допоможе, окрім як один–дному — сусід — сусіду, кум — куму, сват — свату, брат — брату,  батько — сину, а разом збудуємо свою, погребську родину! Нехай же у «Погребах біля Києва» переможе «свій  коваль Вакула»!!!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Выборы,вибори,Фірташ,Погреби,Царенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.