Та який Олег Кищук у біса незручний для влади???

02 квітня 2012, 16:21
Власник сторінки
IT
0
2223

Хто вам таке сказав? Сам Кищук?.. В Інтернеті прочитали? Ой, держіть скоріше, бо впаду! Черговий "мученик" в історії Броварщини після Субботіна.

Олег Кищук незручний для влади???

Хто вам таке сказав? Сам Кищук?.. В Інтернеті прочитали? Ой, держіть скоріше, бо впаду! Черговий "мученик" в історії Броварщини після Субботіна. Якщо не знаєте, хто такий Субботін, то читайте: «Вибори в Погребах, чи вибори у погребі», «Вибори у Погребах – Остап Бендер відпочиває…», «Чому він не пройшов, або “брехнею всю землю пройдеш, а назад не повернешся…»».

Так от, оті чорти, що повилазили в Погребах на Різдво, розповзлися по всій Броварщині. Особливий нюх у них розвивається під час виборів. А як минуть вибори – знову заляжуть у сплячку, та поінколи тільки робитимуть окремі вилазки, щоб капостити людям.

Отже, добрі люди, почнемо з самого початку. Все почалося після того, як на Броварщину - нашу з вами Батьківщину, почали оті чортяки-заволоки злазитися. Найбільшим та найповажнішим із них був пан Діденко – пам’ятаєте, це той, про якого народ мудро сказав: «Привели носатеє, щоб було багатеє…». Саме в цей час у Княжичах з’являється Кищук, а в Богданівці – Царенко. Це ті, про яких наш мудрий народ сказав: «Привели сопливеє, щоб було щасливеє…»

Усі ці, та багато до них подібні почали грабувати броварські землі. Слава про Діденка прогриміла на всю Україну, і вам про те не потрібно розповідати. Про іншого ж – Кищука Олега, в деталях розповіло громадське об’єднання «Спілка власників майна та земельних ділянок реформованого КСП ім.Щорса» «Селянський рух» (читайте детальніше). 8 гектарів землі украв цей «зручний для людей депутат» у княжичан, та ще свердловину з водою, глибиною 180м. За все це подарував княжичанам зламаний трактор та кілька тисяч гривень на дитячий садок. І не лише княжичани постраждали від Кищука. На різних підставних осіб він оформив 100 гектарів землі у Кулажинцях. Тут, на відміну від Княжич, людям взагалі нічого не дісталося. Лише іноді новорічні подарунки дітям, та ветеранам війни (3-5 чоловік) до Дня перемоги. От так «знахідка для Кулажинців!». І за все це!!! його обрали ще й депутатом до ройонної ради.

Наш народ завжди був щиросердним, гнувся до землі панові, цілував йому руку. Своїм горбом обробляв його землі, примножував статки та ще й дякував, коли поміщик не пинав його ногою під зад. Але й у роки кріпосництва такого не було, щоб селяни добровільно віддавали свою землю, а потім ще й обрали до районної ради. Та обирання до районної ради – то вже інша історія.

У 2010 році Олег Кищук прийшов до свого друзяки – Олександра Ющенка – до штабу Партії регіонів, щоб балотуватися кандидатом у депутати від Кулаженців. Та Ющенко вже взяв гроші і в нього був «свій» кандидат, тому повів Кищука до штабу «Фронту змін». Валентина Шульга, яка добре зналася в політичних розкладах району, одразу зважила, що кандидат від ПР в Кулажинцях не прохідний. А тому порадила голові Партії Насіковській взяти Кищука. Згодом виявилося, що діяли вірно, бо той таки пройшов по мажоритарці. Саме в цей час таким самим обманом по списках від Партії регіонів пройшли Ющенко та Царенко. Перша частина плану великих комбінаторів здійснилася. Царенко, так само, як і Кищук, украв у Богданівці 5 гектарів землі (доречі, лісу). Побудував там віллу. За гроші богданівців проклав до себе дорогу, прихопив поруч озеро, і заборонив людям ловити рибу.

Якимось чином «Фронт змін» одноголосно проголосував за обрання 26-річного Царенка головою районної ради. «Будете всі у мене в шоколаді», - пообіцяв Царенко. І пан Кищук з кабінету голови ради не вилазив. Вже й плани разом будували – кому і скільки, де і коли… на робочому місці Царенко практично не з’являвся. Як-не-як, а свій бізнес душу гріє: землі, заправки, аптеки «Біокон» - усе це вимагає нагляду, часу, бо все приносить капітал. Раду практично передали Валентині Шульзі, бо та – жінка одинока, старалася, аж із шкіри лізла – потрібно утримувати велику свою родину. Царенко ж, окрім того, що на роботі практично не з’являвся, почав організовувати домашні бали, на яких Кищук був почесним гостем. Прийоми проводилися не лише на віллі в Богданівці, а й по ресторанах. Було, що й у лісі, на Царенковім снігоході – з шашликами, з вогнищем… романтика!!! Усяке було… Але про те потім… Та потім усе змінилося. Царенка за бездіяльність виперли з районної ради, і в Кищука підупав запал, бо ще не встиг «скуштувати шоколаду».

Порадилися молодці, і врішили піти в опозицію. Звісно, Царенко та Ющенко не можуть, бо члени Партії регіонів, а от Кищука в бій кинути можна. Для початку спробували регіоналів Субботіна та Лісовго депутатом від БЮТу до ради проштовнути в Погребах. Кищук навіть автобусом своїм підтримав – виборців возив. Думалося-гадалося – пройде регіонал Субботін, або Лісовий, очолить БЮТ, об’єднається з «Фронтом змін» та й влада в руках. Гуляй тоді чортівня по району!!! Отоді б усі були «в шоколаді», - як і обіцяв Царенко.

Та вибори в Погребах програли, а тому й голови повісили. А час минав, потрібно було діяти, адже півтора року минуло, а Кищукові землі та стайні не були оформлені. Подумали-порадилися, і вирішили Кищука віддати в опозицію. Першочергово, щоб оформити стайні в Княжичах, взялися за архітектуру (проте вже ви читали). Заліз Кищук на гніду кобилу, та й привітав жінок із 8 березня, одночасно оголосивши про свою опозиційність. Коли ж запитали, для чого це йому потрібно, відповів: «Я буду торгуватися». А доторгувався до того, що вийшло на широкий загал усе, що вкрав у районі. Та ще й, до того ж, нічого не оформлено: є стайня і коні у Княжичах, є й украдена свердловина, а документів нема. Та й у Кужалинцях землі вистачає, а за неї треба платити, гроші тратити свої, які не особливо хочеться викидати. Почухав-почухав потилицю Кищук, та й подався пробивати собі шлях до Яценюка. Гляди, прикриє «опозиціонер» «опозиціонера». Царенко ж із Ющенком засіли в кущах, спостерігають за тим, як там далі події розвиватимуться. Отака-то, люди добрі, чортівня повилазила на Різдво, та й порозлазилася по Броварщині.

Кажуть, колись у Броварському лісі сидів Соловей-розбійник і не дозволяв нечистивцям топтати свої стежки. Минув той час, не стало Солов’я-розбійника, але якщо зберемося гуртом, та візьмемося спільними зусиллями, то до Великодня заженемо ту нечисть назад до пекла.

 Далі буде!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Олег Кищук
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.