Олег Кищук – депутат, незручний для влади???

02 квітня 2012, 11:28
Власник сторінки
IT
0
1277

Громадське об’єднання «Спілка власників майна та земельних ділянок реформованого КСП ім.Щорса» «Селянський рух» Київська обл., Броварський р-н., село Княжичі, вулиця ПЕТРЕНКА, 36, конт.т. 096-209-89-9

Олег Кищук - депутат, незручний для влади???

Громадське об’єднання «Спілка власників майна та земельних ділянок реформованого КСП ім.Щорса» «Селянський рух»

Київська обл., Броварський р-н., село Княжичі, вулиця ПЕТРЕНКА, 36, конт.т. 096-209-89-93

Як зняти зі злодія шапку-невидимку?

або

Як козла не впустити в город де росте «капуста» громади?

Ці питання, гостро стають перед народом, коли в Україні наближаються ті чи інші вибори влади.

Нажаль, наші члени територіальної громади не знайшли відповідь під час виборів депутатів до сільської ради та сільського голови. Та маємо, що маємо. За рахунок багатства всієї громади, основним об’єктом якого є земля, збагачуються лише депутати та різні чиновники прокуратури, міліції, тощо, які покривають злочини, у тому числі і тяжкі, Касьян Ольги, яка з 2008 року незаконно посідає посаду сільського голови. 3 цієї причини, за зговором зі злочинним сільським головою Касьян О.І. (визнано судом) відповідні служби, які діють на території громади села Княжичі, навмисно роблять накладки земельних ділянок, що має за мету, від примушення селян повторно нести витрати на виготовлення актів на право власності до незаконного володіння земельних ділянок, які попали під «накладку» «інших земель».

Це нове «Ноу-Хау» влади  Касьян О.І., у питанні пограбування своїх односельців, стало необхідним для злочинної сільської влади, так як джерела отримання незаконних коштів («капусти-доларів»), які потрібні для відкупу від продажних прокурорів, за старими схемами - «захоплення» земельних ділянок(паїв), що у власності селян, з 2008р. «просохли».

Також Касьян О.І. свою злочинну діяльність, використовуючи незаконно посаду сільського голови, шляхом розпродажу земель колективної власності. А за законом ці правочини можна робити лише за рішенням загальних зборів громади – власників колективної землі і сільська влада має лише захищати таке право громади. Прокуратура - мовчить.

За таких обставин Громадське об'єднання «Спілка власників майна і земель с. Княжичі», ще в 2008році, через газету «Молодь України» повідомило всіх громадян України, що всі дії Княжицької сільської, ради по продажу (виділенню) земель колективної власності при зміні влади(а вона рано чи пізно буде змінена) та право власності, які отримують фізичні чи юридичні особи на ці колективні землі, будуть визнанні НЕЗАКОННИМИ та ПОВЕРНУТІ ГРОМАДІ села.

 У тому числі, злочинні «здєлки» між Касьян О.І. (як сільський голова), з «благодійниками», до яких сам себе відніс Олег Кищук, а на практиці є «грабіжниками» громади села Княжичі, будуть визнані нікчемними.

«Здєлка», за яку Касьян О.І. «передала» О.Кищуку, за свою «благодійність»- передачу громаді села ломаного, старого трактора-есковатора, списаного на металолом, 8(вісім) гектарів дорогої Княжицької землі, а в придачу, за окрему «винагороду» в супереч закону «передала» сільську свердловину на глибину більше 180 метрів, питної цілющої води, позбавив всю 7тисячну громаду питної, екологічно чистої води( - де прокуратура?).

Тут і стає питання: «А хто із жителів села Княжичі, отримав, от так запросто, 8 гектарів землі «від Касьян О.І.»?». - Ніхто! З вище зазначеного, само собою, напрошується - «пустили козла в город, і косить нашу громадську «капусту». Зараз всім відомо, що в жовтні цього року відбудуться парламентські вибори.

Тому, з цієї причини, Олег Кищук, з нагоди 8 березня, через газету «Правда Броварщини», нагадав про себе, що він «є такий гарний чоловік» і за «наше сало (земелька аж на 8 гектарів, яка тягне за чотири мільйони доларів США - правда добре сало, від якого ніхто не відмовився б?), як ми його оберемо Народним депутатом - то він ще «надасть благочинну допомогу» - черговому дитячому садочку на пару сотень гривень..., а при цьому позбавить ще сотні таких сіл, як Княжичі, Кулажинці... землі та питної води... на сотні мільйонів доларів США..., і залишить нас в дурнях до чергових виборів»

Далі в газеті «Правда Броварщини», Олег КИЩУК, на запитання працівників зазначеної газети Алли ІВАНОВОЇ та Василя ШУЛЬГИ: - «Азаров розповів, що всім бажаючим будуть роздавати землі: бери лопату - гудуй сім'ю...»,

Відповів: - «Реально роздається земля лише окремо взятим громадянам, які або при владі, або в дружбі з нею. Зі 100% земельних ділянок, які роздають, десь 5% дістається справді тим, кому потрібно, а решта - йде нахапування, пограбування...»

І так все інтерв'ю, Олег Кищук «бичує» владу - яка ж вона погана - відкрив Америку, буцім колись влада була для народу медом. При цьому приховує факти свого злочину, який він вчинив проти громади села «пограбувавши» селян на 8 гектарів землі позбавивши більше 80 сімей землі на будівництво так потрібного житла для молодих сімей села і позбавив незаконно разом з подільником Касьян О. І. всю громаду села Княжичі питної, екологічно чистої води вже більше 6(шість) років поспіль.

Навіть кінь, на якому сидить О.Кіщук, своїм поглядом, показує своє невдоволення, що мусить терпіти на своїй спині особу з підступною посмішкою, яка в черговий раз намагається обдурити Український Народ та осідлати, як його.

На нашу думку, Олег Кищук, своєю газетою, сам себе «викрив», і застерігає нас, як в народі говорять:

«Не впустіть козла в город, всю «капуста» з'їсть!» або «Зніми зі злодія шапку-невидимку і збережеш своє багатство!»

ШАНОВНІ жителі Броварського району та міста Бровари!

Знайомтесь на зворотній стороні листівки з людиною, про яку говорить зазначена народна мудрість.

Тому, що такі особи, як Олег Кищук, є не благодійниками, а душителями народу, і дорвавшись до більш вищої влади, будуть ще більше грабувати, аніж грабували та грабують зараз, як це було зроблено у зговорі Кищуком і Касьян в селі Княжичі, - до 2010р. було пограбовано більше 800 гектарів землі та продовжують грабувати.

Наша листівка є засторогою, у подальших виборах, від таких «благодійників», як Олег Кищук та його подільниця Касьян Ольга (яка незаконно перебуває на посаді сільського голови с. Княжичі), щоб ми вміли завчасно, своїм голосом, не впустити на нашу землю «козлів», а то знову всю «капусту»(золотий запас та землю) нашу пограбують, а ми знову будемо лише обурюватися статками цих «козлів», яких ми, як виборці, самі, своїм голосом, або байдужістю, впустили до нашої влади - «городів» - які щороку «родять» нову «капусту», яку називають врожаєм, газом, вугіллям, сталлю,... ВВП, Бюджетом держави тощо...

Комітет ГО Спілки власників майна і земель «Селянський Рух»


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Олег Кищук
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.