Росія веде неоголошену економічну війну з Україною.

16 січня 2012, 09:46
Власник сторінки
громадянин
0
353

Питання : чому це практично нікого не хвилює?

Граючи на жадібності і нечистоплотності (а порою і недалекоглядності) наших керівників  Росія загнала ціни на газ для України до захмарних величин. До того ж кабальний договір примушує вибирати завищені об*єми. Розрахунки за газ спустошують держбюджет. Та цього мало. Росія прискорено будує обхідні газопроводи, щоб лишити Україну надходжень від транзиту. І таким чином знищити економічно. Допоміжну роль грають періодичні сирні чи трубні війни. Очевидний розрахунок Путіна на те, що збанкрутіла Укаїна сама впаде в руки Росії, як це вже сталось з Білоруссю. 

  Виникає питання :чи бачить наш президент всю серйозність становища і чи здатна сьогоднішня владна команда адекватно реагувати? Заява Грищенка, що він викреслює Путіна з "улюблених" здається,м*яко кажучи,впаданням у дитинство. Втрачено багато часу і коштів. Пора приймати і проводити в життя адекватні рішення. Для цього потрібні нові,більш рішучі і компетентні люди. Які зупинять знекровлення України під заколисуючі байки про братерство.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.