Обережно! Окріп на дитячих майданчиках серед білого дня!

16 січня 2012, 21:14
Власник сторінки
Керівник Центру військово-правових досліджень, адвокат
0
513

14 січня по вулиці Булгакова 6 в місті Києві з 42 річним киянином стався тяжкий прикрий випадок.Проходячи через дитячий майданчик! він провалився в яму з окропом отримавши опіки першого і другого ступ

Дізнаючись такі новини насправді робиться просто страшно, адже мова йде про дитячий майданчик.

А ще, що найважливіше про безвідповідальне ставлення та байдужість працівників відповідних комунальних служб від котрих просто вимагається професійно виконувати свою роботу. Власне за це ми усі з васи платимо їм з власною кишені. Хоча, на жаль поки що достойного рівня житлово-комунальних послуг і не отримуємо.

І можуть сто разів розповідвти працівники "Київенерго" "Київводоконалу" та ін. структур, що техніка застаріла, що труби старі, зарплата низька і таке інше. При цьому не раз доводиться бачити, як ці ж співробітники особливо влітку коли йдуть так звані "профілактичні випробування мереж" із запланованих двох-трьох тижнів працюють два-три дні. Відповідно і якість просто ніяка, тому що дуже часто через 2 тижні копають у тому ж місці щоби усунути порив. Потім присипають піском і гайда звідти, залишаючи територію розораної, як після проходу танків і неблагоустроєною.

Примітний і той факт, що згаданий нещасний випадок стався зовсім поруч з будинком в якому розташоване Комунальне підприємство "Дирекція з утримання та обслуговування житлового фонду Святошинського району м. Києва". Хоча з іншого боку вони ж тут "ні до чого", бо мережі то мабуть на балансі "Київенерго" чи "Київводоканалу", чи ще когось.

Насправді страшно і прикро, що трапляються такі випадки.

На завершення хочеться зазначити, що останнім часом з уст наших можновладців усе частіше звучать слова про незворотність покарання. І дуже хочеться, щоби у таких випадках цей принцип ефективно спрацьовував. Адже такі ситуації це просто дикість для європейської столиці в ХХІ столітті.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.