А ти - в тренді?

20 січня 2012, 12:29
Власник сторінки
0
431

Про суспільство і плагіат . Про розум і його відсутність .

                             


    Я живу у суспільстві клонів. Дивишся на людей і думаєш « так би сфоткати їх усіх і потім погратися з друзями у гру –знайди 5 відмінностей. Ось це головоломка буде -те,що треба!»

Копії. Одні копії.

Особливо це стосується дівчат.

Так званий « хлопчаковий стиль одягу»- чоловічі туфлі, піджак,підстрелені брюки вище пояса, шляпа, голівудська хвиля на волоссі, мінімум мейкапу на очах,максимум яскравості на губах. Це-точний опис мого оточення.

Якщо заговорити з такими дівчатами(якщо ще вдасться, бо вони ,бачиш, «спілкуються тільки з винятковою кількістю осіб») ,можна дізнатися,що всі вони –вегетаріанки, бояться за права тварин (а потім у тихомолку поїдають чізбургери у макдональс) , сповідують буддизм ,носять у знак цього червоні ниточки на зап*ястках( а на Пасху ходять святити яйця до Провославних церков), обов*язково мають свій модний блог,куди щоденно викладають свої фотки у нових,модних луках, копіюють статті з Harpers Bazaar  та Vogue. А ще кожна має крутий професійний «фотік» і кожен день фоткає себе у заплямована дзеркало, щоб було одразу видно – сфоткано на Nikon.

І кожна з них обов*язково сміється над місцевими «ванільними дівчатами», які носять угги та толстівки «I luv NY». Хоча вони –такі ж масси. Ну так, звичайно , замість такої толстівки,у них у шафах висять трендові максі- плаття, але яка різниця що там буде за тряпка, фішка в тому, що вони усі однакові. Шафи ідентичні . Мізки теж.

Найголовнішим антитрендом усіх часів та народів буде тупість.

Якщо ти розумний- ти завжди в тренді. Тож ніколи не забувай про це.

Доносити людям щось нове –набагато цікавіше, ніж повторювати одну ж ту саму  фразу, або вчинок по 100500 разів .

Будь в тренді - будь розумним.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.