Нам подвиги не потрібні. Просто робіть свою роботу.

21 січня 2012, 19:37
Власник сторінки
Керівник Центру військово-правових досліджень, адвокат
0
457

Постійні часті вихваляння чинної влади щодо того які вони молодці, які дороги будують, які мости і переходи зводять та й узагалі який потужний поштовх в інфраструктурі.

Найголовніше, що це видається так, наче це найвище досягнення, що дається з величезними зусиллями. Мовляв "подивіться, які ми ж гарні і хороші прямо ночами не спимо, а про чергову розв'язку думаємо, щоб люди в корках не стояли". Хоча насправді ми то розуміємо, про що вони насправді думають і по ЯКИХ КОСМІЧНИХ ЦІНАХ купуються матеріали для побудови тої розв'язки і між іншим за наші з вами гроші - платників податків.

Так ось, шановні ви наші передовики владні інфраструктурні будівельники. Те що ви будуєте це звісно добре і користь від цього як би там не було є. Але не потрібно при цьому кожну побудовану естакаду видавати за величезні здобутки. Це просто робота, це просто гарне сумлінне виконання обов'язків (хоча на жаль і не завжди сумлінне). Робота і обов'язки.

Уявімо ситуацію, якщо наприклад робітник на заводі зробив якусь деталь за день (виконуючи просту щоденну рутинну роботу) кожен день видавав би за величезне досягнення, чи юрист, що виграв позов в суді, чи двірник котрий прибрав вулицю, чи водій, що возить людей тощо. Мільйони наших громадян щодня ходять на роботу і виконують свої обов'язки.

А наш прем'єр-міністр скоро кожну залатану ямку в дворі спального масиву буде урочисто зі стрічками відкривати.

Видають виконання обов'язків за подвиг.

Так ось, шановні ви наші передовики владні інфраструктурні будівельники просто виконуйте сумлінно свої обов'язки. А тоді і "подвиги" нам потрібні не будуть.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.