Снігом, снігом замело

23 січня 2012, 18:06
Власник сторінки
Керівник Центру військово-правових досліджень, адвокат
0
556

У зв'язку з цим сьогодні було проведено засідання надзвичайного штабу по боротьбі зі сніговими наметами. Вирішили, що сніг все-таки потрібно чистити.)))

Нещодавно в пустелі Сахара сталась природна аномалія - випав сніг. Враховуючи, що в тій місцевості дощ в цей період рідкість ситуацію дійсно можна назвати стихійним лихом. Тамтешня влада, без паніки порадила громадянам сидіти вдома, пити гарячий чай і роздає теплі ковдри.

А тепер Київ. Для Української столиці, на відміну від країн Північної Африки, сніг і морози у січні не дивина. Проте, впоратись виявляється не так просто.

Здавалось би і часу достатньо було на підготовку і сіль та пісок закупили і навіть штаб відповідний створили. Однак, незважаючи на зазначене, сьогодні дуже багато киян зіткнулись з проблемою нерозчищених кучугурів та снігових заметів. Особисто я помітив, що тротуари і пішохідні доріжки ще були розчищені, однак дороги, особливо у спальних масивах ні.

У зв'язку з цим сьогодні було проведено засідання надзвичайного штабу по боротьбі зі сніговими наметами. Вирішили, що сніг все-таки потрібно чистити.)))

У нас як завжи виявилось, що сніг - це надзвичайна ситуація і штабісти засідають, щоб ситуацію ліквідовувати. Ось лишень розповідають, що це ж екстраординарна подія, за добу випала місячна норма снігу і т.д. Але, мене, особисто не турбує яка там норма снігу, мене як і інших платників податків (до речі левова дохідна частка бюджету столиці формується з податків на доходи фізичних осіб) цікавить результат. А результат у даному випадку це нормальний прохід по вулицях без викручування ніг.

Вже ж так відзвітували про підготовку Києва до зими і відповідальних визначили, а їх вистачає і "Київавтодор", і "Київпастранс", і комунальні підприємства та ЖЕКИ у районах.

Питання: що іще необхідно, щоб забути про снігове стихійне лихо? Певно ще одне-два засідання Надзвичайного штабу під керівництвом голови КМДА.)) 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.