Пам'ятаймо героїв

29 січня 2012, 09:28
Власник сторінки
Керівник Центру військово-правових досліджень, адвокат
0
452

"Плоть нічтоже, дух животворить" Г. Сковорода


Сьогодні Україна згадує молодих героїв. Тих 300 молодих хлопців, котрі у 1918 дали хоробрий 5-ти годинний! бій армії Муравйова.

Знаєте, я завжди дивувався, як змогли молоді люди, маючи мінімальну військову підготовку, не закінчувавши військових академій, не маючи бойового досвіду так довго і героїно триматись.

І мені видається, що справа в дусі. Саме той дух, який був в кожному з них та віра котра була присутня. Хіба б не маючи віри і духу вийшов би на бій Давид проти Голіафа?

Дух укріпив в них увесь той патріотизм і героїзм. Саме той дух патріотизму, котрий живе і буде жити і навчати нас і подавати приклад багатьом прмйдешнім поколінням.

Коли приходиш в цей день на Аскольдову могилу, якимось не ймовірним відчуттям відчуваєш цей дух нескореності, патріотизму і героїзму.

Війна пам'ять Вам хлопці. Дякуємо, що не побоялись, не скорились і не впали! Дякуємо за той справжній героїчний дух!

 Коментарі

Немає коментарів

Додати коментар

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.