Кислі ніколи не стануть свіжими

03 лютого 2012, 08:28
Власник сторінки
Керівник Центру військово-правових досліджень, адвокат
0
480

Про огірки і чиновників

Якось я побачив, що солоні огірки прокисли у банці і стали зовсім несмачні і непридатні для спожвання.

І якби це дивно не звучало, в мене чомусь з'явились асоціації з більшістю представників нашої політичної системи.

Наведу такий приклад. Заступника генерального директора одного з комунальних підприємств арештовують і висувають звинувачення у розкраданні і привласненні великої суми бюджетних коштів і виводять із кабінету в наручниках. При цьому до його шефа - генерального директора, а по сумісництву ще і доброго товариша, відсутні будь-які претензії. Мовляв, ну звідки ж там я можу знати, якими "нехорошими справами" займається мій заступник?

В результаті, посидів цей заступник кілька місяців, вийшов і знову влаштувався на роботу на те ж саме підприємство і з тим же самим генеральним, щоправда вже на посаду керівника середньої ланки. І вону знову з генеральним друзі.

Так ось, знаєте чому вони так швидко все прощають і забувають образи? Та тому що, цей заступник, будь він на місці генерального, вчинив би так само і рятував би свою шкуру, тому що вони усі такі - гнилі із середини, тому у них усе так просто, тому так добре виходить знаходити спільну мову.

Приклад наведений мною далеко не поодинокий. Таких прикладів тисячі.

От вони і є тими самими прокисшими огірками з банки. від яких тхне і які в жодному разі не можна споживати. Їх закрили у цій банці і вони там автономно прокисали в своєму маринаді. І свіжими вони вже ніколи не стануть.

Зима...І люди традиційно споживають всілякого роду консервацію. Але приходить час, коли усі кислі огірки, ну просто набридають і приходить весна, літо і всім тоді дуже хочеться свіжих огірочків.

Знаєте, мені вже кислі набридли. Хочеться весни і свіжих, сковитих.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.