Борги, Виконавче провадження, Банкрутство, Ліквідація, Корпоративні конфлікти...

05 лютого 2012, 08:13
Власник сторінки
0
2025
Борги, Виконавче провадження, Банкрутство, Ліквідація, Корпоративні конфлікти...

... у всіх справах – Ви маєте розраховувати на спеціалізований правничий досвід тих правників, які працюють публічно і офіційно, є відомими у своїх регіонах і не звертайтеся до шахраїв,- В.Хабібуллін

Борги, Виконавче провадження, Банкрутство, Ліквідація, Корпоративні конфлікти - теми №1


... у всіх справах – Ви маєте розраховувати на спеціалізований правничий досвід тих правників, які працюють публічно і офіційно, є відомими у своїх регіонах і не звертайтеся до шахраїв,- В.Хабібуллін


Враховуючи існуючу фінансову кризу та наявність рекордної кількості країн, компаній та людей, які стоять на грані дефолту (БОРГИ - БАНКРУТСТВО) через фінансову кризу, що поглиблюється – ТЕМАМИ №1, напевно і переважно, після політики, будуть -  Борги, Виконавче провадження, Банкрутство, Ліквідація, Корпоративні конфлікти.

А отже і напевно переважним і затребуваним як ніколи стане правовий захист у справах:

(1.) Правозахист кредиторів та боржників (акціонерів, інвесторів);
(2.) Досудове врегулювання (спорів, боргів, конфліктів);
(3.) Борги (стягнення, захист);
(4.) Виконавче провадження (виконання рішень судів, інших органів, державні виконавці);
(5.) Банкрутство (неспроможність, судові процедури банкрутства);
(6.) Ліквідація компаній (припинення юридичних осіб);
(7.) Арбітражні керуючі (розпорядники майна, керуючі санацією, ліквідатори) ;
(8.) Корпоративні конфлікти (засновників, учасників, акціонерів, інвесторів господарських товариств);
(9.) Антиколлектор.
(10.) та деякі інші.

Разом з цим, у правничій діяльності та у питаннях гонорарних відносин адвокати завжди мають враховувати, що надання правничих (правових, адвокатських, юридичних) послуг є не тільки джерелом заробітку, а й має важливе соціальне значення, є однією з головних гарантій належного рівня захисту прав, свобод та законних інтересів фізичних і юридичних осіб - і мають намагатися знаходити можливість надання пільг (суттєвих знижок), при визначенні обґрунтованого розміру гонорару деяким категоріям фізичних та юридичних осіб. І тільки у разі реальної необхідності залучення до виконання доручень Клієнтів, при визначенні обґрунтованого розміру гонорару до уваги мають братися: обсяг часу і роботи, що потрібні для належного виконання доручення; ступінь складності та новизни правових питань, що стосуються доручення; вірогідність того, що прийняття доручення перешкоджатиме прийняттю інших доручень або суттєво ускладнить їх виконання в звичайному часовому режимі; необхідність виїзду у відрядження; роль в досягненні гіпотетичного результату, якого бажає Клієнт; досягнення при виконанні доручення позитивного результату, якого бажає Клієнт; особливі або додаткові вимоги Клієнта стосовно строків виконання доручення; характер і тривалість професійних відносин з Клієнтом; необхідність залучення додаткових фахівців з інших питань для вирішення окремих питань при виконанні доручення Клієнта; репутація; тощо.

Отже, беручи до уваги викладене та вбачаючи потенційну і реальну можливість перебування значної частини бізнесової еліти у статусі КРЕДИТОРА, БОРЖНИКА, чи під КОРПОРАТИВНИМ КОНФЛІКТОМ – Ви маєте розраховувати на спеціалізований правничий досвід тих правників, до яких Ви маєте звертатися по правничу допомогу і які працюють публічно і офіційно, є відомими у своїх регіонах та у кожному конкретному випадку індивідуально підходять до визначення вартості правничих послуг, максимально йдуть на зустріч Вашим побажанням і задовольняють їх з лояльним урахуванням найближчого майбутнього для бізнесу не тільки в Україні, а й в усьому світі.

З повагою,
Вадим Хабібуллін
адвокат, правозахисник, громадський діяч, політик
Київ, Святошинський р-н
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.