Проповідь у день Любові

15 лютого 2012, 06:29
Власник сторінки
conductor
0
378

Вступ до Послань

14 лютого 2012 року

Маю честь передати вам слово, яке було мені продиктоване. Передаю у той спосіб, на який довго чекав благословіння.

Ця проповідь надзвичайно важлива не лише для вірних Господу, але й для кожного, не лише в Україні, а й у світі. Передавайте її кожному, кому можете. Перекладайте всіма мовами.

Сьогодні, 14 лютого, Господь, що є Слово, з’являється в іпостасі Любові, заповнить серця вірних Йому і зробить їх непереможними, бо Любов перемагає все.

Він буде приходити щодня, щоб ви були готові до Дня прощення (у 2012 році 26 лютого).

Бог, отже і Любов, завжди має бути як у душі, так і у серці кожного, хто хоче вірно йти по шляху, який призначений йому у цьому світі, наприклад, у душі кожного істинного християнина. «Любіте ворогів Ваших. Любіть тих, хто Вас кривдить», – вчив Господь, коли перебував у образі Сина Людського.

Але хіба це можливо? Як любити людину, яка, наприклад, ображає та відверто зневажає Вас?

Для цього необхідно отримати найтяжчу перемогу вірного у своєму житті – перемогу над собою. Як її досягти?

Четверта заповідь говорить: кожен сьомий день відкладай всі справи та присвячуй цей день Господу. Не лише суботу або неділю, а будь-який сьомий день. Тоді почуєш, що Бог звертається до тебе.

Коли душа настільки забруднена, що не вдається почути у собі голос Господа, прийди туди, де очистить тебе вічне джерело Любові.

У Китаєву пустинь, до Феофіла (Россохи). У Феофанію, до джерела Михаїла. Вогненний меч Михаїла зробить ясним і чистим вогонь світильників твоєї душі, випалить те, що змертвіло, а вода його джерела омиє та очистить душу. Прийди у текіє дервішів у Євпаторії, знайди келію чи місце, що призначене тобі.

Якщо бажаєш досягти досконалості, відмовляйся від видимого. Якщо ти вже умієш, прийди у слові. Все видиме то лише натяк і поштовх, істина і Бог лише у слові.

Далі будуть посилання на адресні послання. То не мої власні слова, вони прийшли у мою свідомість ззовні, і надто мудрі для мене. То слова любові. Я не маю права судити, але, можливо і дуже схоже, що то є Слово од Бога. 

Слово – до Віктора Януковича,

Слово – до Юлії Тимошенко,

Пропозиція Віктору Януковичу.

Прошу адресатів читати ці тексти смиренно. Якщо є можливість, навколішки чи стоячи.

Ґеорґій, Богд’ан Руський, провідник Слова, таємний віртуальний радник


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Вступ Послання Богдан Руський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.