Держава має надати пільги виробникам сиру, продукція яких заборонена в Росії

17 лютого 2012, 12:23
Власник сторінки
Политолог, експерт
0
593

Про заборону Російською Федерацією до продажу на її території сирів заводів "Прометей" із Чернігівської області, "Пирятинський сирзавод" та "Гадячсир" із Полтавської області.

                Якщо держава в особі Прем’єр-міністра визнає, що заборона до продажу сирів вказаних заводів на російському ринку є виключно політичною, і коренями лежить в україно-російських міждержавних стосунках, то виглядає дивною і неправильною відсутність державної підтримки цим заводам. Три національні виробники втратили свої ринки збуту, згортають і закривають виробництво, через проблеми державної політики України, а український уряд  не надає жодних заходів підтримки. 

         В такій ситуації, кожна нормальна держава й уряд має компенсувати підприємствам збитки завдані своєю політикою та надати щонайменше державні пільги в оподаткуванні для цих підприємств, а не лише спостерігати як знищуються робочі місця й люди втрачають роботу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Азаров,Украiна,пільги,Російська Федерація,сир
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.