Весняний наступ на владу розпочався зі Львова.

23 лютого 2012, 17:07
Власник сторінки
0
568

Підприємці та чорнобильці Західних областей провели спільну акцію протесту проти соціального знищення українського народу.

Сьогодні, 23 лютого у Львові під стінами Львівської ОДА пройшла  спільна акція протесту  підприємців Західних областей та чорнобильців   з вимогою припинити соціальне знищення українського народу. Участь в акції взяло більше 350 представників різних громадських організацій.

Під час проведення акції підприємці та чорнобильці прийняли та озвучили дві резолюції , де  серед основних вимог  була вимога підприємців відмінити  єдиний соціальний внесок, а чорнобильці вимагали  здійснення  належних їм соціальних  виплат по рішеннях судів.

Співорганізатор акції, співголова ВГО «ВПЕРЕД» Р. Секела повідомив :

«Сьогодні до Львова приїхали підприємці з Хмельницька, Івано-Франківська, Тернопільщини, до них долучилися підприємці Львівщини та представники ряду громадських організацій, які об’єднують чорнобильців, афганців, дітей війни. Наша акція має попереджувальний характер і якщо влада й надалі ігноруватиме наші вимоги, то  в березні ми проведемо аналогічні акції по інших містах України, а в квітні організуємо загальнонаціональну пішу ходу до Києва».

«Ми відновлюємо протестні акції, щоб влада не годувала нас пустопорожніми обіцянками. Весняний наступ на владу  розпочнеться з акцій львівських чорнобильців та  підприємців!», – наголосив Руслан Секела.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.