Підприємці Одеси похоронили партію Регіонів.

28 лютого 2012, 14:31
Власник сторінки
0
633
Підприємці Одеси похоронили партію Регіонів.

Перша перемога підприємців - ринок "Малинівський" перейшов у комунальну власність міста Одеси.

   Сьогодні в Одесі на площі перед будівлею мерії відбувся другий етап  весняного наступу на владу  - акція протесту підприємців з вимогами «припинити свавілля місцевої влади».

Про це повідомив   один з організаторів, співголова ВГО «ВПЕРЕД» Руслан Секела.

Він також зазначив, що організаторами даної акції, виступили представники ВК «Наступ», ВГО «ВПЕРЕД», ГО «Фортеця», партія "Демократичний Альянс",  представники профспілок ринків «Малиновський», «Старокінний», «Північний», «Привоз». «Успіх», «Острів». Загалом участь в акції протесту взяли понад 350 представників різних організацій. Організатори акції встановили наметове містечко під стінами мерії міста Одеси з вимогами підприємців «припинити свавілля власників ринків міста Одеси».

 

«Сьогодні підприємці об’єдналися, щоб продовжити весняний наступ на владу та відстояти свої права вільно працювати на ринках Одеси.  Бездіяльність місцевої влади, органів самоврядування та правоохоронних органів, привело до того, що ринки  незаконно приватизуються, їх просто викрадають у громад Одеси, свавілля та терор нових «господарів» переходить усі межі розумного, підприємці постійно перебувають у безправному положенні:  у них незаконно конфісковують товар, відбирають торгові приміщення, обкладають все новими поборами та надуманими тарифами» - заявив Р. Секела.

Також голова Одеського обласного осередку ВГО «ВПЕРЕД» Шарапова Н.Ю. повідомила, що  підприємці ухвалили звернення до влади, де серед основних вимог є  перевірка законності викупу та передачі в оренду всіх 52 ринків міста з проведенням ретельного перерахунку грошових коштів, що не надійшли до міського бюджету, проведення інвентаризації усіх робочих місць підприємців,  а  також виконання вимог підприємців з ринків «Північний», «Привоз», «Старокінний»  повернути їм незаконно відібрані робочі місця та припинити «бандитський» підхід до ведення бізнесу власників цих ринків.  Також відбувся флеш-моб, на якому підприємці Одеси відправили в останню путь партію Регіонів, інсценувавши її похорон з труною  "вкраденої" землi і останнім словом проводжаючих.

«Для Партії Регіонів – це початок кінця у Східному Регіон» - заявив Р. Секела.

Також стало відомо, що акція дала перші результати:  після сьогоднішнього ранкового протесту підприємці,  мерія  Одеси повернула  ринок «Малинівський» у комунальну власність міста. 

 

          

 

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.