ФОРУМ ГРОМАДСЬКИХ ЛІДЕРІВ.

01 березня 2012, 08:53
Власник сторінки
0
497

Утвердження громадської складової запорука демократичного суспільства.

                 Сьогодні о 10 .00 год. в Запоріжжі на Острові Хортиця в приміщенні кінного театру «Запорізькі козаки»  відбудеться форум громадських лідерів. Співорганізаторами даного форуму виступила ініціативна група з представників ВК «Наступ» та ВГО «ВПЕРЕД». Також участь у ньому прийматимуть понад 100 громадських організацій регіональних  рівнів.

                     Засадничим питанням форуму стане обговорення безальтернативної політичної ситуації, яка склалась  для українського виборця напередодні парламентських виборів в країні. Сьогодні люди позбавлені можливості голосувати за своїх лідерів громадської думки, вони змушені обирати  між регіоналами та комуністами, з одного боку, та батьківщиною,  свободою, фронтом змін  – з іншого. Всі ці партії та їх представники вже мільйон разів доводили, що вони далекі від проблем людей, сьогоднішня передвиборча гонка  знову ж таки політика для політиків. Завданням нашого форуму стане налагодження тісної комунікації між лідерами громадських рухів, взаємодія між ними та їх організаціями для спільного вирішення існуючих суспільних проблем, підтримка та об’єднання  суспільно-корисних громадських ініціатив. Форум покликаний об’єднати громадських лідерів і активістів, котрі не на словах, а на ділі впродовж останніх років довели, що боряться  за справедливість та відстоюють права людей в країні безправного свавілля.

             Мета ФГЛ – розвиток, розширення та зміцнення громадських ініціатив і їх рухів, ми хочемо щоб наш народ нарешті представили його справжні  громадські лідери, щоб народ був єдиним джерелом влади в країні, тому будемо створювати громадські інституції, утверджувати громадські рухи як назалежні та впливові чинники суспільно-політичних процесів в Україні. ФГЛ проводитиме постійний  громадський контроль за діями влади, забезпечить участь громадськості в прийнятті доленосних рішень та управлінні країною.

До участі у ФГЛ запрошуються усі громадські організації.

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.