iPad покоління – чи відбудуться зміни політичних еліт?

01 березня 2012, 12:32
Власник сторінки
політичний експет
0
475

6 березня з 10:00 по 14:00 Аналітичний центр «Політика» проводить політичний марафон: iPad покоління – чи відбудуться зміни політичних еліт? Захід пройде у конференц-залі готелю “Експрес”

iPad покоління – чи відбудуться зміни політичних еліт?

6 березня з 10:00 по 14:00 Аналітичний центр «Політика» проводить політичний марафон: iPad покоління – чи відбудуться зміни політичних еліт? Захід пройде у конференц-залі готелю “Експрес” (Київ, б-р Шевченка 38/40), у якому візьмуть участь найвідоміші молоді політики та громадські діячі, а саме: А.Шевченко (депутат БЮТ), Ю.Мірошниченко (депутат ПР), М.Катеринчук (депутат ВР, ЄПУ), А.Шлапак (депутат Київради)  та О.Черненко (Комітет виборців України).

Українське суспільство вже давно очікує позитивних, кардинальних, якісних  змін у вітчизняному політикумі, а впершу чергу у власному житті. Ці зміни часто пов’язують із ротацією політичних еліт. Час диктує свої умови, нові виклики, в тому числі і для політиків. Україні вкрай потрібна інша політична еліта, з іншим мисленням, іншою стратегією розвитку держави, іншим підходом до вирішення проблем звичайних українців.

В країні з’явилися поодинокі випадки молодих політиків, які претендують називатися новою генерацією та пов’язують себе з новим етапом розвитку держави.  Так зване iPad покоління” позиціоную себе як новий зразок українського політика, лідера, що мислить по-європейськи, мислить глобально і діє ефективно.  Чи є у цих політиків вже на цьогорічних парламентських виборах шанс реально боротися за владу? Чи здатне iPad покоління” якісно змінити не лише владу, а й результат її діяльності для населення? Чи це знову ж таки, будуть “Чикагські хлопчики” які просто наберуть кредитів та зруйнують економіку?

Реєстрація:

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dC1VVDA3NGJvM21Iem04bk1wbDU0Nnc6MQ

info@real-politics.org

тел.: 044 246 57 73

096 784 44 73

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.