ФРАНЦУЗЬКА УЛЬТРАЗІРКА

04 березня 2012, 02:42
Власник сторінки
президент Фонду вільних журналістів імені Вячеслава Чорновола
0
615
ФРАНЦУЗЬКА УЛЬТРАЗІРКА

У Франції кипить передвиборча кампанія. Зліва суне Франсуа Олланд (57 років), оборону тримає його ровесник Ніколя Саркозі.

Майже ясно, що у другому турі, запланованому на 6 травня, опозиційний соціяліст дасть копняка ліберальному президентові.

На тлі сірих фізій зіркою палає мадам лю Пен, якій лише 43 роки. Вона наймолодша з трьох доньок ультрарадикала Жан-Марі лю Пена. Батько віддав Марін керівництво Національним фронтом, бо а) має солідний вік – 83 роки, б) іще 10 років тому програв лише Жакові Шираку та в) не залишати ж справжніх французів сиротами.

Марін лю Пен я побачив 2 березня на півдні Парижа, де проходив міжнародний сільськогосподарський ярмарок. Вона влетіла до павільйону для регіонів і заморських територій Франції у супроводі дюжини телекамер, і сотні фермерів щиросердо скандували – Марін! Марін! Марін!

У першому турі (буде 22 квітня) різні опитування прогнозують для Марін понад 20 відсотків голосів французів.

Вона депутат Европарламенту. Душею за національного виробника, серцем проти Евросоюзу, розумом за державні дотації фермерам.

За це Марін цінують тваринники й агротехніки, винороби й сировари. Й цілують як рідну мати.

Париж.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.